USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аварійну лікарню на Волині реанімують

20 Березня 2015 13:35
У Старовижівському районі руйнується чотириповерхова будівля лікарні.

Про це під час засідання чергової 34-ї сесії сьогодні, 20 березня, повідомив депутат Волинської обласної ради Василь Пецентій.

З його слів, протягом трьох років районна лікарня перебуває у вкрай жахливому стані. Зокрема, у приміщенні катастрофічно тече дах.

«Чотириповерхова будівля у прямому сенсі слова валиться. Для її капітального ремонту потрібні кошти, тож спеціалісти склали кошторис на 900 тисяч гривень. Аби реанімувати медичну установу, районна рада виділила 200 тисяч гривень, утім, все ще бракує 700 тисяч гривень», - каже обранець громади.

Вислухавши вагомі доводи, волинські депутати ініціативу підтримали колеги, щоб виділити додаткові кошти на «відродження» медустанови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Березня 2015 15:40
Торчинська районна лікарня у нормальному стані і не потребує реанімування, але дуже вже вона комусь мішає, що її жочуть закрити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus