USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аварійну ситуацію в Луцькій школі-інтернаті ліквідують у березні

23 Лютого 2016 13:25
Члени бюджетної комісії міськради рекомендували управлінню освіти вирішити питання щодо аварійного стану одного з корпусів школи-інтернату, що на вулиці Дубнівській.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 лютого.

Під час розгляду проекту змін до міського бюджету депутат Олександр Кравченко (на фото) звернув увагу на аварійний стан одного з корпусів школи-інтернату, де плитка з рівня другого поверху падає плитка, що може становити загрозу учням. Він запитав начальника управління освіти міськради, яка сума необхідна для здійснення утеплення корпусу.

Керівник управління освіти Олег Гребенюк відповів, що передбачають виділити кошти на капітальний ремонт системи

опалення у закладі у рамках фінансування системи НЕФКО у 2017 році. З його слів, зараз здійснювати утеплення недоцільно. Для ліквідації аварійності ситуації пропонують збити аварійну плитку, що вартуватиме приблизно 4 тисячі гривень.

Члени комісії рекомендували управлінню освіти ліквідувати аварійну ситуацію до 10 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus