USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Аварійну ситуацію на вулиці Луцька ліквідують за 17 мільйонів

30 Липня 2013 15:34
Ремонтоукріплюючі роботи на вулиці Героїв УПА в Луцьку розпочато. Ліквідовувати аварійно-небезпечну ситуацію взялись будівельники ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Вони вже засипають старе русло річки Стир, яке підмиває будинки, щоб у майбутньому мати змогу під’їхати до проблемних місць та укріпити берег.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

ЧИТАТИ ЩЕ:Зсув на Вишкові може завдати шкоди на 23 мільйони

Голова правління будівельної компанії Віктор Чорнуха каже, що під загрозою знаходяться будинки, які розташовані вздовж річки Стир на відстані 800 метрів. В багатьох місцях в землі виявили тріщини, які вже починають обвалюватись.

«Жителі цього району впродовж десяти років писали в міську раду листи про допомогу, але їх ніхто не чув. І лише за особистої участі голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, який зайнявся цією міською проблемою, це питання зрушило з місця. Постановою Кабінету Міністрів України на виконання цих невідкладних робіт виділено понад 17 мільйонів гривень», - розповів генеральний підрядник робіт.

«На сьогодні головне завдання будівельників - зупинити зсувні процеси, які не дають людям спокійно жити. Технологія роботи буде полягати у поперечному пересипанні старого русла річки Стир, після чого буровою установкою забиватимуть сваї. За умов нормального фінансування, усі роботи ми завершимо до зими», - гарантує Віктор Чорнуха.

Також будівельник повідомив, що в спеціалістів була ідея завезти 300 тисяч метрів кубічних грунту і засипати все. Але цього не витримають ні дороги, ні техніка. Це мав би бути кар’єр площею 6 гектарів та глибиною 5 метрів.

Нині з небезпечної зони відселено понад сотню лучан з більш як 40 будинків.

«Побачивши на місці зсуву грунту потужну техніку, люди, будинкам яких загрожувала небезпека, вже дякують, адже розуміють, що питання зрушилось з місця і аварійну ситуацію ліквідують», - зазначають у прес-службі ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лянка Показати IP 30 Липня 2013 15:40
Як завжди все робить Чорнуха !Волинська монополія!!!!
лучани Показати IP 30 Липня 2013 16:07
Будувалися без дозволів спеціальних служб, а тепер всі мають допомагати їм. Розтринькують народдні гроші на показуху перед виборами.
Оксана до лучани Показати IP 30 Липня 2013 22:22
Ці будинки будувались ще в 1931 році, до берега було ще ого го
андрiй76 Показати IP 30 Липня 2013 21:53
Краще б за ті 17млн.людям які живуть над Стиром на аварійних ділянках Чорнуха дав би нові квартири у своїх новобудовах...
Мешканка Показати IP 30 Липня 2013 22:27
А чому пише, що нас відселили????? МИ тут, це напевно вже гроші відмили?????????????
Порядний лучанин Показати IP 30 Липня 2013 23:46
Чого ми з Вами "бичимось" та "мичимо" - всеодно, попадемо. А "порядні" ЛЮДИ (герої) - ВСЕеее зроблять (зароблять), аби нам було добре (щоб ми "бичились" та "мичали").
ДОМІНАНТА Показати IP 30 Липня 2013 23:56
На віщо ти так!!! Порядні люди (герої) - зараз черпають воду з помешкань каханих Лучан, щоб їм не прийшов "КІНЄЦ" - а то, ні кому буде "РАБІТЬ ХОРОШО".
СВІТЛАНА Показати IP 31 Липня 2013 07:56
в СТИР СТІКАЮТЬ ЛИВНЕВІ ВОДИ ПОЧИНАЮЧИ З КРЗ, ВЕСЬ 40-ИЙ КВАРТАЛ І Т.Д., ТРУБА В ДІАМЕТРІ 1 М!!!! ВЧОРА ПО МІСЦЮ ПРОХОДУ ТРУБИ ЗРОБИЛОСЯ ПРОВАЛЛЯ В МЕНЕ БІЛЯ ХАТИ НАД ОБРИВОМ. ПОКИ НЕ ПЕРЕКРИЮТЬ АБО НЕ ВИВЕДУТЬ ЛИВНЕВУ КАНАЛІЗАЦІЮ НІЧОГО НЕ БУДЕ!!!рЯТУЙТЕ!!!!
мешканка Показати IP 7 Серпня 2013 07:46
вже брешуть що відселили людей а для чого??? щоб грошики відмити!!! не вийде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus