USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Австрія запроваджує локдаун для невакцинованих проти COVID-19

14 Листопада 2021 19:54
Федеральний канцлер Австрії Александер Шалленберг оголосив про введення локдауну для невакцинованих від коронавірусу з 15 листопада.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Людям, які не пройшли повну вакцинацію від COVID-19, буде дозволено залишати свої домівки лише з певними цілями, наприклад, відвідати лікаря чи купити продукти.

Окрім того, будуть проводитися вибіркові перевірки для забезпечення чинності нових обмежувальних заходів.

«Ми повинні підвищити рівень вакцинації. Він ганебно низький», – сказав Шалленберг на пресконференції, оголосивши про новий локдаун.

У п’ятницю Шалленберг оголосив, що запроваджує карантин у двох регіонах країни: Верхній Австрії та Зальцбурзі, що найбільше постраждали від наслідків дій людей, які вирішили не вакцинуватися.

На окремій пресконференції міністр охорони здоров’я Австрії Вольфганг Мюкштайн заявив, що уряд також запровадить вимогу обов’язкової вакцинації для людей, які працюють у галузі охорони здоров’я.

В Австрії з 8 листопада при поселенні в готелі, відвідуванні закладів культури, громадського харчування та сфери догляду за тілом (перукарні, салони краси тощо) треба буде обов’язково надавати сертифікат вакцинації від COVID-19 або довідку про перенесення коронавірусного захворювання.

А з 1 листопада почала діяти вимога про наявність у всіх працівників, які контактують на робочому місці з іншими людьми, або негативного результату тесту на коронавірус, сертифікату вакцинації, або ж довідки про перенесене захворювання впродовж останніх пів року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Листопада 2021 22:22
Охриніти можна. Там майже 70 % вакциновано… і це ганебно низький рівень
Анонім до Анонім Показати IP 14 Листопада 2021 23:14
Коли в нас почне кінчатись кисень і місця в реанімаціях, тоді і гаші довбодятли провакцинуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus