USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Локдаун на новорічні свята: Кабмін готується запровадити жорсткий карантин, – ЗМІ

26 Листопада 2020 17:10
Кабінет міністрів має намір ввести суворий локдаун. Точні терміни карантинних обмежень стануть відомі після 2 грудня, однак передбачається, що це відбудеться в період новорічних свят.

Про це пише Сегодня з посиланням на своє джерело в Кабміні.

Так, влада України замислюється про два варіанти обмежень. Введення карантину на два або ж на три тижні. Коли саме буде введений локдаун в країні, ще не відомо.

"Основний сценарій, який розглядався - це все-таки введення локдауну на новорічні свята. Але через те, що ситуація швидко погіршується, дату хочуть змістити", - зазначає видання, посилаючись на інсайдера.

Під час локдауну будуть обмежені пересування між населеними пунктами і країною. Також в уряді обговорювалося закриття метрополітену й обмеження в роботі наземного транспорту.

"Питання про міжміський транспорт поки, станом на сьогодні, відкрите", - наголосило джерело.

Рішення про жорсткий карантин збираються прийняти через те, що карантин вихідного дня виявився неефективним.

Видання зазначає, що вже наступної середи, 2 грудня, виступить прем'єр-міністр Денис Шмигаль і розповість детальніше про нові карантинні обмеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Крапля Показати IP 26 Листопада 2020 17:18
Ой, дожилися!!! І коли то вже все закінчиться?!? Вже так набридло, чесне слово! Як люди на роботу мають добиратися - знов пішки ходити по декілька кілометрів, а зараз бабусі заповнюють транспорт у години-пік, чи треба, чи не треба - кудись все їдуть-їдуть...
струмОК до Крапля Показати IP 26 Листопада 2020 17:45
Роботи будуть закріті! Куди ви зібрались добератись?! Ви хоч розумієте, що то все таке? У китайців спитайте, вони вам все гарно пояснять! :)
людина до струмОК Показати IP 26 Листопада 2020 18:15
і роти і д.у.п.и. теж будуть закриті(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus