USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Австрійська авіакомпанія ввела проїзний на рейси по Європі

23 Грудня 2019 07:40
Австрійська авіакомпанія Austrian Airlines запровадила річний авіаційний проїзний, який дозволить 10 раз літати з Відня і до Відня за фіксованою ціною.

Проїзні розраховані на жителів Відня, повідомляє НВ з посиланням на Аvianews.

Austrian Airlines запровадила два типи проїзних: City Pass, який дозволяє здійснювати перельоти між Віднем і одним визначеним містом, і Europe Pass, який дозволяє літати з Відня в будь-яке з 60 міст.

Серед можливих напрямків перельотів в основному міста Європи, зокрема й Київ, Одеса, Дніпро і Львів, а також марокканський Марракеш і столиця Вірменії – Єреван.

Вартість проїзного City Pass починається від 449 євро (45 євро за переліт), Europe Pass – від 799 євро (80 євро за переліт).

Найнижча ціна діє, якщо пасажир бронює переліт не менш ніж за 60 днів до вильоту і за винятком періоду Різдвяних і Великодніх канікул.

Незалежно від типу проїзного, передбачено переліт за тарифом Economy Light тільки з ручною поклажею. Якщо пасажир забронював квиток у рахунок квоти за проїзним, змінити дату або повернути квиток не можна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патріот Показати IP 23 Грудня 2019 08:04
Там мабуть теж обурюються і волають: "а як-же іншим бути хто не з Відня"? :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus