USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Авто волинського митника зареєстроване не в ЛНР

4 Квітня 2017 23:12
2-го квітня журналісти інтернет-видання “БУГ” оприлюднили інформацію, що поблизу Володимира-Волинського затримали інспектора контрабандного відділу “Ягодин” на автомобілі, зареєстрованому на окупованих територіях. Однак, як виявилося згодом, зі сходом нашої держави автомобіль пов’язує лише те, що у 2014-му році транспортний засіб придбано на Луганщині.

Власні джерела повідомили інтернет-виданню “БУГ”, що в технічному паспорті автомобіля митника наче є підпис одного з ватажків бойовиків – Захарченка. Однак, інспектор митниці надав журналістам копію цього ж паспорта, де значилося прізвище іншої посадової особи – громадянина України Захаринка.

“Поліція зупинила мене за містом, перевірила документи, чомусь вирішила, що автомобіль зареєстровано у фейковій ЛНР. А насправді – в Луганської області, на території, підконтрольній Україні», – розповів в особистій розмові працівник митниці, він також побажав поліцейським частіше відвідувати окуліста і хоч інколи дивитись новини. “Олександр Захарченко – ватажок сепаратистів так званої ДНР, а не ЛНР”, – прокоментував митник.

Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus