USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шукають водія, який збив людину у Луцьку

17 Липня 2015 19:10
Камери відеоспостереження одного із магазинів обласного центру зафіксували ДТП. Водій легковика на високій швидкості виїхав на тротуар, збив чоловіка і зник з місця

події. Про це повідомляє «Волинське Агентство Розслідувань».

Нагадаємо, автопригода трапилася поблизу вулиці Потебні у Луцьку ще 14 липня близько 14:00.

Постраждалий до правоохоронців поки що не звертався. Однак Леонід, працівник магазину, камери якого і зафіксували автопригоду, розповів, що на другий день потерпілий прийшов до них з проханням показати відео.

«Потерпілий на другий день прийшов в магазин і каже, чи можна побачити- мене збила машина. Ми йому показали і кажемо: «Чоловіче звернись в правоохоронні органи – нехай шукають». Він якось невміло і боязко на це відреагував. На скільки я знаю — він туди не звертався. Хоча каже, що порвало сухожилля і потрібно робити операцію», –зазначив працівник магазину.



Начальник сектору УДАІ України в області Олександр Паламарчук каже, що водії часто тікають з місця ДТП. Але особу порушника часто вдається встановити з допомогою відеозаписів.

«З початку року зареєстровано 15 таких випадків, коли були травмовані люди, або навіть, загиблі. Водії, коли скоїли ДТП і їх розшукали кажуть, що перелякалися», –розповів Олександр Паламарчук.

У Державтоінспекції зацікавилися випадком, що трапився у Луцьку. Обіцяють детально вивчити відео та встановити особу водія, який збив чоловіка.

Також правоохоронці сподіваються, що прийнята Верховною Радою постанова про встановлення камер відеоспостереження на найбільш небезпечних ділянках доріг допоможе встановленню порушників правил дорожнього руху і розкриттю злочинів на автошляхах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 19 Липня 2015 13:27
дожилися, вже й по тротуарам ходити небезпечно стало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus