USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Автобанів українцям поки не бачити

25 Лютого 2013 13:59
Чому платні дороги в Україні з’являться не скоро, пояснив прем’єр-міністр.

Будівництво платних доріг в умовах фінансової кризи окупається дуже повільно, що не дає можливості залучення інвестицій в дорожню галузь, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

Про це повідомляє «ТСН».

«Щоб зробити платну дорогу, за нашими законами, поруч, у тому ж напрямку повинна проходити хороша безкоштовна державна дорога. Тобто в учасника дорожнього руху повинен бути вибір: їхати по платній дорозі, або скористатись безкоштовною. Це дуже хороша система, проте бажаючих будувати такі платні автобани в Україні поки немає», - сказав він.

За словами глави уряду, автобани будуть швидко окупатись лише після того, як підніметься економіка країни та доходи громадян.

Нагадаємо, що у 2012 році ходили чутки, що у Києві буде побудована платна дорога, так звана Мала Кільцева. Вона повинна була стати альтернативним шляхом для фур та вантажівок, які переправляються на інший берег Дніпра через Південний міст, створюючи щоденні затори. Вартість проїзду по дорозі мала скласти для легковиків 6-14 гривень та 17-36 для вантажівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 25 Лютого 2013 14:23
Совєтський люмпен не привик за все платити.Вони хочуть на халяву.
1 Показати IP 25 Лютого 2013 20:11
Обїзна навколо Києва окупилась би за два роки.Просто ті чиновнички, що поскупляли землю на місці майбутньої дороги хочуть дуже багато за неї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus