USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автогосподарством Волиньради захотів покерувати депутат

17 Грудня 2013 13:56
Щоб витягнути підприємство з боргів, депутати вирішили його ліквідувати.

Про це стало відомо під час комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обласної ради сьогодні, 17 грудня.

На майданчику КП «Автогосподарство Волинської обласної ради» розташовані на 45 критих місць, також 25 автомобілів стоянка може розмістити під відкритим небом. Як розповів виконувач обов’язків начальника підприємства Юрій Моколюк, у автогосподарстві працює 18 працівників, з них 5 водіїв, які працюють на службових автівках.

Як витягнути підприємство з боргів, обласна рада розглядає не вперше. За останні 5 років змінилося уже кілька керівників, а підприємство досі не може себе забезпечити.

На думку члена комісії депутата Івана Смітюха, уся проблема в неефективному керівництві.

«Хочете, я стану директором підприємства на три місяці, і побачите реальні результати. Не може в центрі Луцька така стоянка бути збитковою. Мусять бути варіанти. Потрібен гарний менеджер, як у інших автосервісах», - резюмував депутат.

Натомість депутат обласної ради, голова облдержадміністрації Борис Клімчук запропонував ліквідувати підприємство, сплатити його борги. А стоянка й гаражі обслуговуватимуться як одна з філій будівлі облдержадміністрації. На це наступного року передбачена відповідна стаття у видатках ОДА.

Члени комісії проголосували за те, щоб подати на розгляд чергової сесії облради питання про ліквідацію підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Смс Показати IP 17 Грудня 2013 16:14
Смітєх можєт кєрувать тілько там де є шо вкрасти.
Хаїм Ковельдрюкер до Смс Показати IP 17 Грудня 2013 17:22
А таки так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus