USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автоінспектори посилять контроль за небезпечними вантажами

18 Листопада 2009 17:12
Волинська ДАІ вимогливіше ставитиметься до водіїв, які перевозять вибухонебезпечні та хімічні вантажі. В області до 9 грудня триватиме профілактична акція «Небезпечний вантаж». Про це 18 листопада інформують «Волинські новини».
Посилений контроль за перевізниками – це, насамперед, перевірка у водіїв супровідної документації. Шофери мусять мати свідоцтво про допущення автомобіля до перевезення небезпечних вантажів, свідоцтво про спеціальну підготовку водіїв, що перевозять небезпечні вантажі. Також письмові інструкцій на випадок аварії чи надзвичайної ситуації, договір обов’язкового страхування відповідальності на випадок негативних наслідків перевезення небезпечних вантажів, узгодження Державтоінспекції маршруту дорожнього перевезення небезпечного вантажу.
Заодно, на водіїв із небезпечними вантажами чекає прискіпливіший техогляд. До матеріалів технічного огляду обов’язково долучаються копії документів, які підтверджують факт закріплення автомобіля за певним водієм, свідоцтво-допуск до перевезення небезпечних вантажів, а також свідоцтва, яке дозволяє водієві перевозити спецвантажі, - повідомляють в прес-службі обласної ДАІ.
Автоінспектори налаштовані зупиняти всіх водіїв спецавтомобілів, щоб переконатися в безпечності їхніх вантажів. «Облава» на порушників триватиме до 9 грудня 2009-го. Хто з водіїв порушить правила перевезення небезпечних вантажів – на того чекає штраф від 510 до 680 гривень. До всього, покарають і їхніх начальників-посадовців. Сума штрафу – від 680 до 850 гривень.
На сьогодні працівники обласного ДАІ вже виявили на дорогах Волині 27 порушень перевезень небезпечних вантажів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 18 Листопада 2009 20:43
ДАІ знову вийшли на полювання. Чергову операцію акцію придумали для спустошення кишень водіїв. А потім прозвітують як наповнився бюджет і скільки "злочинців" оштрафували.
seal Показати IP 18 Листопада 2009 23:18
А після 9 грудня все стане на свої місця. І дозвіл на перевезення небезпечних вантажів подавати інспекторам ДАІ потрібен буде лише один - невеличкий папірець із зображенням Тараса Григоровича (Лесі Українки, Григорія Сковороди в залежності від ситуації). Ну коли ж ми нарешті навчимося працювати постійно, а не лише під час рейдів і для покращення статистики?!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus