USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Автомийці на Гордіюк продовжили оренду

31 Січня 2018 21:18
Земельну ділянку, що на вулиці Гордіюк, 15, загальною площею 0,1155 гектара, надали в оренду для будівництва та обслуговування автомийки.

Про це йшлося під час засідання 37-ї сесії Луцької міської ради 31 січня.

Відповідно до проекту рішення міськради, підприємцю Сергію Пикуну на 10 років поновили договір оренди «для будівництва та обслуговування мийки автотранспорту».

Підприємець, зі свого боку, зобов’язаний «забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять по зазначеній території, для проведення ремонтних та профілактичних робіт».

Контроль за виконанням рішення поклали на голову постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру Євгенія Ткачука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прол Показати IP 31 Січня 2018 23:57
Жлобський АвтоКом, загорожу через залізничну колію ніяк родити не можуть, приємно мабуть трупи там бачити щокварталу. Тьху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus