USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Автострахування КАСКО – сучасний захист проти усіх ризиків*

17 Лютого 2021 10:22
КАСКО – це надійний спосіб вберегти автомобіль від будь-яких негараздів, що можуть виникнути під час його руху або стоянки. В Україні поступово зростає кількість водіїв, які усвідомлюють необхідність захисту власного авто та купують поліс добровільного страхування. Цим самим у страховому випадку вони не тільки захищають себе від несподіваних фінансових втрат, але й пришвидшують ремонт своєї машини.

Переваги страхування КАСКО

Укладаючи такий страховий договір, водій отримує можливість передбачити будь-які ризики для свого автомобіля. Серед таких проблем можуть бути ДТП, протиправні дії сторонніх осіб, пожежі, затоплення, інші стихійні лиха та багато іншого. Навіть у разі знищення застрахованої машини її власник отримує повну вартість. А у випадку ДТП абсолютно не важливо, хто винний в аварії, – за будь-яких обставин власник поліса КАСКО отримає повне відшкодування на ремонт власного автомобіля.

До того ж деякі страхові компанії пропонують технічну допомогу в дорозі у форс-мажорних ситуаціях. Це той вид страхування, за яким виплати відбуваються в дуже короткі терміни. Так, один з лідерів українського ринку страхування СК VUSO в 7-денний період виплачує компенсацію 85 відсоткам своїх клієнтів.

На що звернути увагу при виборі програми КАСКО

Страхові компанії пропонують різні пакети добровільного автострахування КАСКО, які клієнт може обирати. Від цього залежатиме розмір компенсації. Частіше за все зустрічаються такі програми:

- базова. Вона дозволяє отримати компенсацію в разі викрадення/тотального знищення автомобіля або пошкодження, отриманого в ДТП з двома учасниками;

- антистрес. Це більш розширений варіант, у якому, окрім попередніх страхових випадків, додаються псування авто під час будь-якої аварії, протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха, нападів тварин;

- преміум. Найбільш надійний пакет, що включає надання компенсації при максимальній кількості страхових випадків – від пошкодження коліс до виплат на лікування водія.

Зрозуміло, що чим більше страхових випадків включає договір, тим дорожче він буде коштувати. Тому варто уточнити заздалегідь, які ризики прописані в договорі. Для цього слід проконсультуватися з менеджерами компанії та уважно прочитати текст угоди.


Техпідтримка як приємний бонус до КАСКО

Страхові компанії постійно покращують свій сервіс, намагаються полегшити життя водіїв новими безкоштовними послугами. Найкращі організації можуть запропонувати такі послуги:

- безкоштовна евакуація машини з місця ДТП;

- доставка автомобіля на СТО;

- заміна пошкоджених коліс;

- запуск двигуна у випадку розрядки акумулятора;

- доставка пального;

- компенсація квитків додому чи оплати готелю у разі неприємного випадку в дорозі.

Якщо водій має преміум-пакет, то він буде отримувати додаткові послуги: авто напрокат на період, поки власне ремонтують на СТО, грошова компенсація у випадку, якщо пошкодження перевищують певну суму, та ін.

Надійна страхова компанія – запорука безпеки

Чітке виконання умов договору залежить від надійності страхової компанії. Прикладом відповідальної організації, яка вже майже 20 років працює в Україні, є СК VUSO. Її співробітники усі зусилля спрямовують на розв’язання проблем клієнта у найкоротший термін. Саме тому підприємство входить до десятки найбільших страховиків згідно з рейтингом журналу Insurance Top.

Компанія пропонує своїм клієнтам:

- повний супровід під час настання страхового випадку, починаючи з відповіді оператора протягом 5 секунд і закінчуючи отриманням компенсації без відвідування офісу;

- отримання компенсації за ушкодження під час ДТП без довідок від поліції;

- можливість застрахувати автомобіль віком понад 14 років;

- оформлення поліса на авто з США, навіть при наявності одного ключа.

СК VUSO працює тільки з надійними, перевіреними СТО-партнерами і регулярно оновлює їх список. Під час ремонту транспортного засобу використовуються тільки оригінальні запчастини та нові деталі. Все це робить обслуговування зручним, комфортним для клієнтів та надає відчуття максимальної захищеності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus