USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Азаровщина» повертається у малий бізнес, - Віктор Олійник

21 Травня 2010 14:24
Верховна Рада зробила перший крок до знищення малого бізнесу й остаточної ліквідації спрощеної системи оподаткування.

Про це розповів народний депутат України Віктор Олійник.

Народний депутат прокоментував прийняті зміни до Кодексу законів про працю України, законів «Про оплату праці» та «Про державну податкову службу України».

За словами парламентаря, органам податкової міліції тепер дозволено позачергово, необмежено і без попередження перевіряти малий і середній бізнес.

«При цьому законодавство не містить жодних положень про межі повноважень та спосіб, у який органи податкової міліції мають здійснювати такі перевірки. Це призведе до масового пресу працівників податкових органів на бізнесменів, що є прямим порушенням Конституції і нині діючих законів України. Таким чином в українське суспільство повертається «азаровщина» у найгірших її проявах», - вважає народний депутат.

Віктор Олійник зауважив, що українське законодавство передбачає, що працівники контролюючих служб мають заздалегідь попереджати про перевірки. Це зроблено для того, щоб унеможливити зловживання ними своїм службовим становищем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
seal Показати IP 21 Травня 2010 15:01
Це у такий спосіб почали реалізовувати передвиборчу обіцянку про податкові канікули для малого бізнесу! "Ось, вам!" - як казали куми у шоу "95 квартал".
Українець Показати IP 24 Травня 2010 19:15
Побачимо про що куми у шоу "95 квартал" заспывають зараз. Певно про виробничий алкоголізм, бомжів та базарних бабок. Адже нинішню владну команду так не критикуватимуть, їх проросійський проект - гарна схемка для хохляндів та тупаків. А тамбовський вовк - майор ФЗБ не чули?
саша Показати IP 25 Травня 2010 09:11
Малому бізнесу -"Великі кайдани" від Партії Регіонів. Люди, що буде далі??
за кавою Показати IP 26 Травня 2010 13:45
5 років податкових канікул треба читати як 5 років податкового терору.. Але якщо проросійські "зближення" електорат може проковтнути, то малий бізнес може мобілізуватись і дати відпір!
Ольга Показати IP 26 Травня 2010 14:01
Шаноні не бізнесмени не малий бізнес, а прямим словом спекулянти.Це правильно і дуже правильно. Ви пдатите 200 грн в місяць, а заробляєте скільки? Десятки тисяч.З прибутку ви повинні платити, як ми бюджетники. Тисячу одержуємо 400-500 грн. платимо податку. 20 процентів і ви повинні платити з чистого вашого прибутку.А то ми чесно віддаємо.А ще який же ви прибуток показуєте, а ніякий, мізерний,Люди працюють у вас за копійки і не влаштовані,то за який прибуток може бути мова. Хватить нас робити дураками.Ми й так всі дураки, а ви бізнесмени долбанігребете,віли купуєте,машини , прибутку у вас нема.Знущаєтесь з нас,рабами стали у вільній уКРАЇНІ,в школі на 2 вчилися, а стали бізнесменами
за кавою Показати IP 26 Травня 2010 16:16
Ользі! Не кожен може по знайомству влаштуватись держслужбовцем і податки сплачувати з БЮДЖЕТНИХ коштів, який наповнюють ті ж "спекулянти". От і заробляють копійку як можуть, створюють робочі місця. Судячи з Вашого відгуку (кількість помилок), ще невідомо хто навчався на "2". А почнуть малий бізнес "нагинати", він зникне і не буде коштів Вашу надважливу діяльність оплачувати.
Дрібний спекулянт Показати IP 27 Травня 2010 09:41
Спробуйте у теперішні часи почати маленьку справу! Це не тільки велика робота з ранку до ночі, але й великий ризик! Мене особисто турбують перевірки владних структур без попередження. Хто працював у 90-ті роки мене зрозуміє... В Україні просипається "привладний рекет". Люди, що буде далі??
чел Показати IP 27 Травня 2010 09:53
А ви не боїтеся з персональних компів відправляти коментарі з критикою влади? Чекайте перевірок в себе уже ЗАВТРА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus