USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бабатунде на місяць залишився без футболу. ІНТЕРВ'Ю

2 Липня 2014 09:13
Збірна Нігерії 30 червня програла французам в 1/8 фіналу Кубку світу й збирає валізи, аби їхати додому. Півзахисник Майкл Бабатунде представляв у Бразилії український клубний футбол. Хавбек луцької «Волині», на жаль, не зміг допомогти своїй збірній у грі проти Франції, бо зламав руку у матчі проти Аргентини. Про це повідомляє прес-служба ФК "Волинь".

Клубна прес-служба спілкувалася із Майклом з приводу його виступів на чемпіонаті світу.

- Майкле, ти зіграв проти аргентинців, знаю, що твоєю мрією було вийти на поле проти Лео Мессі. Вдалося перекинутися з ним кількома словами?

- Так, у тунелі перед виходом на поле поговорили. Я сказав Мессі про те, що захоплююся його грою, що він чудовий футболіст. Лео з усмішкою подякував. Багато говорити не могли, адже налаштовувалися на матч.

- Ти міг обмінятися футболками з Мессі після гри…

- До того все йшло, якби не травма. Тим прикріше, що отримав її після удару свого ж партнера. Але жодних нарікань до Огені Оназі не маю – це ігровий епізод. Просто вже вийти зі своєю командою в плей-оф чемпіонату світу – це велике досягнення.

- Ти залишаєшся у розташуванні збірної до кінця чемпіонату?

- Так, я попри травму разом із нашими хлопцями. Ось якраз вчора був на стадіоні в Бразиліі. Була прекрасна, велика атмосфера. Одна справа грати, інша – дивитися з трибуни і вболівати за свою збірну. Тим більше у Бразилії – атмосфера на стадіонах схожа на нігерійську.

- Важко було змиритися із тим, що не зіграєш надалі на чемпіонаті?

- У перші дні дуже переживав. Але що поробиш…

- Які плани після чемпіонату?

- Після чемпіонату навідаю родину в Нігерії, а тоді знову порину у футбол. Лікарі сказали, що тренуватися мені не можна буде місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus