USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бабатунде офіційно перейшов у «Дніпро»

14 Серпня 2015 15:39
Учасник фіналу минулорічної Ліги Європи дніпропетровський «Дніпро» підписав контракт з нігерійським півзахисником луцької «Волині» Міхелем Бабатунде.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Бабатунде після візиту в Нігерію повернувся не до Луцька, а одразу на базу «Дніпра». У четвер, 13 серпня, футболіст підписав контракт з новим клубом терміном один рік. Футболіст, як і в «Волині» виступатиме під №79.

«Зізнаюсь, не очікував такого продовження кар'єри, але грати у «Дніпрі» було моєю мрією. «Дніпро» – один з топ-клубів України. Коли я був у «Кривбасі» та у «Волині», неодноразово грав проти «Дніпра», виступав у цих командах разом з колишніми дніпропетровськими футболістами. Тож, повторюсь, я дуже щасливий бути тут. У «Дніпрі» все відмінно, тут усі – професіонали, зібрані хороші футболісти. На кожному тренуванні усі намагаються віддати усі сили. Футбол – моя робота та улюблена справа. Якщо мене розбудити серед ночі – я буду готовий грати», – розповів гравець.

Нігерієць покликаний підсилити півзахист «Дніпра» після переходу Коноплянки в «Севілью» і швидкого від'їзду Джаби Канкави в «Реймс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРОТИ «ВОЛИНІ» МОЖЕ ЗІГРАТИ ЇЇ КОЛИШНІЙ ГРАВЕЦЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus