USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Півзахисник «Волині» може перейти у «Сток Сіті»

15 Липня 2014 12:00
Англійський клуб хоче підсилитися півзахисником збірної Нігерії та луцької Волині Мішелем Бабатунде. Про це повідомляє «Кореспондент».

Слідом за Сандерлендом про свій інтерес до 21-річного півзахисника Волині і національної збірної Нігерії Майкла Бабатунде заявив ще один англійський клуб - Сток Сіті.

Представники середняка АПЛ зв'язувалися з агентом гравця і сподіваються переконати Бабатунде прийняти їхню пропозицію з допомогою його співвітчизника Пі́тера Одемвиінгіе, який вже захищає кольори Сток Сіті.

"Так, це правда, що Сток робив офіційний запит Бабатунде, - розповів агент нігерійця Нурені Маканджула. - Вони телефонують вже кілька днів, але поки ми ні про що не домовилися. Є й інші клуби з різних країн Європи, які хочуть роздобути мого клієнта. Ми обов'язково дамо знати, коли визначимося, де Майкл продовжить кар'єру".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus