USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Багатодітні сім’ї Ковеля отримали від Президента несправну побутову техніку?

15 Грудня 2008 17:59
Багатодітні родини Ковеля у якості допомоги в рамках Президентської благодійної програми «Зігрій любов’ю дитину» отримали лише несправні пральні машини, що вже були в ужитку. На цю проблему жалілися сім’ї Сидорчуків та Смалів під час особистого прийому громадян головою Волинської облдержадміністрації Миколою Романюком, – повідомляє 15 грудня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Анатолія Сидорчука, він виховує десять неповнолітніх дітей. Відповідно, його сім’я потрапила до Президентської благодійної програми «Зігрій любов’ю дитину». Як розповів чоловік, комісія дійсно оглянула їхню оселю та склала акт про те, що потребує родина. Проте із перерахованої у документі побутової техніки Сидорчуки отримали лише пральну машину, що була у вжитку і, до того ж, несправна. Такий же «подарунок» отримала й сім’я Смалів, - кажуть скаржники.
 
Як розповів Анатолій Сидорчук, начальник відділу сім’ї та молоді Ковельської міськради Ніна Шум йому заявила, що у зв’язку із економічною кризою їм допомоги після нового року взагалі ніякої не буде.
Микола Романюк натомість зауважив, що допомогу надає не Президент України, а бізнесмени, які за власні кошти закуповують нову техніку. З цієї ж причини аргумент щодо економічної кризи є необґрунтованим. Тому голова ОДА пообіцяв розібратися у порушеній проблемі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злидень Показати IP 15 Грудня 2008 18:37
Який президент - такі і подарунки...
Анонім Показати IP 16 Грудня 2008 12:14
йолки-палки, і тут накомуніздили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus