USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Балії на проспекті Грушевського не потрібні!»: підприємець торгує рибою під ногами у лучан

27 Січня 2021 13:09
Власники металевого кіоску, що знаходиться на проспекті Президента Грушевського, 22, здійснюють торгівлю рибою, виставляючи балії з товаром прямо під ноги перехожим. До того ж торговці викидають відходи від риби у каналізацію, внаслідок чого виникає неприємний запах.

Про це сьогодні, 27 січня, під час пленарного засідання 5-ї чергової сесії Луцької міської ради, розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він звернувся до депутатів із пропозицією не підтримувати проєкт рішення, що стосується скасування пунктів 2-4 рішення міської ради від 28 жовтня 2015 № 80/23 «Про надання громадянці Рижковій О. Я. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на проспекті Президента Грушевського, 22».

«В мене пропозиція не підтримувати цей проєкт рішення. Мова про металевий кіоск, що знаходиться фактично на самому проспекті Грушевського. Свого часу у цих підприємців були проблеми з каналізацією. Про це свідчать фотографії, долучені департаментом муніципальної варти до проєкту рішення. Власники кіоску торгують рибою. А залишки цієї риби викидають у каналізацію. Тож департамент муніципальної варти склав на власників кіоску два протоколи за несанкціоновану торгівлю. Це відбувається постійно. На тротуарі – балії з рибою. На мою думку, торгівля рибою на тротуарі, під ногами людей, неприпустима. Тому вважаю за необхідне рекомендувати земельній комісії запросити власників цієї тимчасової споруди і розпитати їх про оновлення зовнішнього вигляду і нормалізації роботи. Балії з рибою виставляти на проспект Грушевського не потрібно», - обурився Ігор Поліщук.

Він доручив департаменту муніципальної варти складати та надавати до уваги членів земельної комісії протокольні доручення щодо об’єктів, по яких виносяться питання на розгляд сесії.

«Департамент муніципальної варти прошу подавати на розгляд земельної комісії інформацію щодо притягнення тих чи інших об’єктів господарювання до відповідальності за порушення», - акцентував міський голова.

Так, луцькі депутати до пропозиції очільника міста дослухалися, і проєкт рішення не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus