USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинський санаторій хочуть продати за одну гривню

26 Січня 2015 16:22
Волинські депутати звернулися до прокурора Волинської області із проханням перевірити, чому санаторій у Журавичах, що належить до державного майна, руйнується уже протягом 20 років.

Про це під час 32-ї позачергового засідання сесії Волинської обласної ради розповів депутат облради Анатолій Грицюк.

Він зазначив, що у нього є запитання до начальника управління лісового та мисливського господарства Волині Василя Мазурика та до прокурора Волинської області Вадима Максимова, зокрема, щодо передачі санаторія у селі Журавичі на баланс обласної комунальної власності.

«Мені із Києва надійшла відповідь, що, згідно із Законом України, санаторій у Журавичах є відомчим, тому його не можуть передати в обласну комунальну власність та власність інших органів влади. Однак санаторій перебуває у занедбаному стані. У приміщенні протікає дах, руйнуються стіни та внутрішні комунікації. Тому я пропоную продати цей об’єкт за 1 гривню Волинській обласній раді, щоб зробити його дочірним підприємством санаторію матері і дитини «Пролісок», - запропонував варіант вирішення проблеми народний обранець.

Окрім того, він зазначив, мовляв, на Волині - 16 районів, і майже у кожному є одне-два лісових господарства. Тому, на думку депутата, було б розумно доручити їм реанімувати санаторій в Журавичах і зробити його відомчим закладом якогось із лісгоспів, оскільки це дасть 60 додаткових робочих місць.

«Для лісової галузі Волині санаторій перестане бути складним фінансовим ресурсом. Утім, якщо ці питання не вирішаться, я прошу прокурора області дати доручення відповідним службам і перевірити, чому державне майно руйнується уже протягом 20 років. У такий складний для Волині фінансовий час це питання потрібно негайно вирішити», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ківерчанка Показати IP 26 Січня 2015 16:32
Грицюк тільки вміє воду в ступі мутити. А де його робота коли працював і головою колгоспу - злодюгою, і головю Ківерцівської і ради і РДА і в обласній раді. А зараз щоб попіаритись до його звертаються, та його ніколи немає , от тільки на сесії і чуємо. При його керівництві все занепало і були одні скандали в районі. А коли прийшов Кричкевич оце було видно дійсно керівника.... А то повилазять ось такі як Грицюк все собі та собі а волиняни то для нього ніхто... Ганьба. Коли вже підуть такі безтолкові "депутати" на пенсію. А чому він з Батьківщини, то ж його нагнали. Де Грицюк там бруд і склоки Ганьба
Анонім Показати IP 26 Січня 2015 16:39
От і він купить його за гривню цей Грицюк.Ура!!!!!!
Степан Бандера Показати IP 26 Січня 2015 17:00
Купити за гривню і розібрати на цеглу і дошки. Б/В будматеріали зараз популярні.
123 Показати IP 26 Січня 2015 17:28
я куплю
Панас Показати IP 26 Січня 2015 19:50
Ці приміщення практично не мають ні якої цінності.Геологічний розлом з родоновою водою проходить через усе село, тому новий санаторій можна будувати будь де у селі чи поза ним(як це хотіли ще у 1986році).Тому якщо дійсно є бажання тоді будуйте нове а не реанімуйте старе, а клієнтів вистачає.
Анонім Показати IP 26 Січня 2015 20:13
За радянських часів це був санаторій на кілька десятків ліжок. Зараз це занедбані приміщення зі знищеними комунікаціями та обладнанням. Ви хоч уявляєте скільки грошей треба вкласти щоб "реанімувати санаторій в Журавичах" . А яка ціна путівки зможе покрити подальшу експлуатацію такого мікро санаторію. "Розкручений" "Пролісок" на 135 місць з усіх сил бореться за виживання хоча розвивається багато років та має багато дороговартісної апаратури. Хочете "посадити" "Пролісок" - приєднуйте. Не ідея, а маячня якась.
рижков сергій Показати IP 26 Січня 2015 22:01
треба думати. а вода там просто золото
санаторщик Показати IP 27 Січня 2015 01:10
Даю 2 гривні. Хто більше?
прилуцьк Показати IP 27 Січня 2015 13:33
Кричкевич господар. не смішіть. там такий шлейф його роботи тянеться. одна добудова школи у прилуцьку чого варта. Де ділись гроші не відомо. Добудова аварійна (одна стіна менша на метр за іншу). а хати в озерці собі бистро такі робітники понастроювали та й землі понабирали досхочу...один кримінал...
вовк Показати IP 29 Січня 2015 16:18
дам 2.50 і пів бокала пива

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus