USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Банада запросив на Волинь луганський десант

22 Вересня 2008 18:19

Радник голови обласної ради Володимир Банада відвідав Луганщину, де взяв участь в урочистостях із нагоди 70-ї річниці утворення цієї області та святкуванні Дня облцентру. Про це «Волинським Новинам» 22 вересня повідомила Оксана Лукашук.
Володимир Банада привітав луганчан зі святом від імені голови облради Анатолія Грицюка.
«Є єднання, є відчуття єдиної родини, є бажання жити краще, як в Луцьку так і в Луганську. Всі месиджі в Луганську зводяться до того, що на часі питання економіки, а не політики. Люди хочуть, щоб Уряд виконував економічні та соціальні зобов’язання і просять політиків не заважати виконавчій владі вирішувати ці проблеми», - зазначив пан Банада.
З його слів, луганчани визнають, що на нинішньому етапі української історії є певний момент напруги між Заходом і Сходом України через мовне питання та різні позиції стосовно вступу до НАТО. Але, при цьому, вони заявляють, що ці дискусійні питання не повинні домінувати над вирішенням соціально-економічних проблем, які існують у нашій державі.
Пан Банада запросив керівників областей, які були присутні на урочистостях в Луганську, відсвяткувати таку ж подію на Волині. За попередніми даними, святкування 70-річчя з нагоди утворення Волинської області відбуватиметься у вересні 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шибоприхильник Показати IP 22 Вересня 2008 18:25
Це не Банада запросив, а Богдан Павлович Шиба. Після того як він змінив розклад руху поїздів і тепер до Луцька стало можливо зручно доїхати з Луганська. А так як його не поддєржало місцеве населення в боротьбі за котельню, то Богдан Павлович змінив вересневу погоду на листопадову. поки місцеве насєлєніє Богдана Павловича не підтримає, то погоди не буде.Крапка.
Бандана Показати IP 23 Вересня 2008 10:34
Банада, а про національно -визвольний рух на Волині розповів, чи Грицюк доручив виступити по БЮТівськи (на Заході говоримо одне, а на Сході інше)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus