USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бандера біля ЗАГСу в Луцьку не стоятиме

28 Січня 2009 14:15
Луцька міськрада вдруге оголосила конкурс на ідею та місце встановлення пам’ятника Степану Бандері. Про це 28 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів заступник начальника департаменту містобудування Ярослав Матвіїв, у попередньому конкурсі комісія не назвала переможців, оскільки невдало обране місце для встановлення пам’ятника очільнику ОУН, а проекти, подані на конкурс, невдалі.
 
Однак голова бюджетної комісії Луцької міськради Юрій Корольчук поцікавився, чому учасникам конкурсу мають заплатити по 5 тисяч гривень. Тому депутати підтримали пропозицію представниці фракції БЮТ Світлани Мамосюк видати їм заохочувальну премію обсягом 1 тисяча гривень.
 
Окрім того, перед початком сесії депутат із фракції УНП Анатолій Бубенщиков у запиті запропонував встановити пам’ятник провіднику українських націоналістів у сквері на розі вулиць Винниченка та Бандери.
 
Зрештою, депутати  Луцької міськради оголосили вдруге конкурс на ідею та місце встановлення пам’ятника Степану Бандері. Термін проведення конкурсу – з 1 лютого до 15 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 14:32
Одумались. Ура
Олександр Показати IP 28 Січня 2009 14:54
"Ура"? Наразі - так. І все ж я вважаю, що радіти рано. Адже градоначальник-націоналіст і націоналістичний депутатський корпус керуватимуть Луцьком ще цілих два роки. Хто його знає, чого ще встигнуть накоїти!
Луцкий хлопец Показати IP 28 Січня 2009 17:23
УРААААААААА!!!!!!!! :-))))))))))) Есть ещё умные люди.
бандерлог Показати IP 28 Січня 2009 17:45
Най стоїт може якашь [вирізано - цензура] вроди малого бандерлогу-СЛАВА ГЕРОЯМ!!!
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 18:01
а он нигде стоять в Луцке не будет- нормальные люди еще есть у нас в городе- не дадут ему хоть где спокойно стоять!!! хоть в зад...це!!! поляки приедут и дадут местным [вирізано - цензура] - как бандеровцы поляков на Волыни вырезали, даже детей!!! [вирізано - цензура]!!! в селах прекрасно знают об этом.
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 19:15
Мельниківцям і бульбашівцям треба ставити. Бандера ненавидів волинян. А ви йому пам"ятник, вулицю... Не здивуюсь, коли діти наші будуть "юні бандерчата".
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 21:35
Біля ЗАГСу він не потрібний! Це точно!
Економ Показати IP 28 Січня 2009 22:10
Памєятник Бандері буде стояти до тих поки у москалів пір'я в горлі не виросте!!!
Економ Показати IP 28 Січня 2009 22:18
С.Бандера безумовно є національним героєм України, оскільки боровся за її волю. Є три категорії людей, які не визнають цього , або (що значно гірше) проти цього: тимчасові гості, невігласи, провокатори. Хто ви є, панове ?
Олександр Показати IP 29 Січня 2009 10:16
Економу: Справляв я природні потреби :)) на твої "три категорії". Я не тимчасовий гість, не невіглас і не провокатор - я людина, яка знає правдиву історію, а не тупий американський гумор Субтельного :)) . Згідно з моїми знаннями, Бандера - фашист. І його "боротьба за волю України" - блеф і/або міф. Він просто служив спершу німцям, потім американцям. І все.
Сашко Показати IP 29 Січня 2009 10:22
Не треба нам памятника Бандері, він ніхто... Та й проблемний він буде, постійно в фарбі і т.д. Нема куда грошей діти? А кажуть, шо криза, а самі памятники ставлять... Ще й якомусь псевдогерою...
перехожий Показати IP 29 Січня 2009 11:09
Крига скресла. Свого часу я вже писав про не здале місце під пам’ятник очільнику ОУН(р). Хай вже краще ідол стоїть неподалік облпрокуратури. Щодо фарби. Як свідчить наше сьогодення, то монумент точно зафарбують. Бо навіть погруддя невинному Бойку якийсь недоумок вимастив червоною фарбою.
Анонім Показати IP 29 Січня 2009 21:28
Олександру: Судячи по тому які наявні знання, з впевненістю роблю висновок, що свої "природні потреби" ти ніколи не справляв, бо немаєш на то потреби - вони всі в голові залишились. Окрім Субтельного є безліч інших джерел. Ще можна було б якось зрозуміти, якби було написано, що фашистам (придуманий Сталіним термін, оскільки до цього було "націонал-соціалісти")служив Мельник. Бандера це основний ідеолог опору ОУН-УПА, який майже всю війну просидів у німців в концтаборі (певно за хорошу "службу" відзначили).А всю військову "погоду" робив Шухевич. А до чого тут приплетена служба американцям? - це взагалі на межі маразму. Ви хоч знаєте, в якому році агент НКВД вбив Бандеру? Врешті-решт вчіть "матчасть", НЕВІГЛАСЕ, а там дивись і в голові щось з'явиться, окрім "природних потреб".
Олександр Показати IP 30 Січня 2009 14:06
Аноніму: Кожен має ті знання з історії, які має. Історія - не наука взагалі. І не "матчасть" :)). Я, наприклад, знаю, що Бандера сидів у концтаборі далеко не майже всю війну і що нацисти випустили його звідти самі. Ви - можете знати зовсім інше...
Тиміш Показати IP 1 Лютого 2009 15:59
" Адже градоначальник-націоналіст і націоналістичний депутатський корпус керуватимуть Луцьком ще цілих два роки." "Ото бовкнув! А - ще розумна людина!" (М.В.Гоголь, "Ревізор") Якшо в будинку міської ради можна знайти бодай одного націоналіста, то я тоді - архимандрит Почаївський!
Kozak_Mamaj Показати IP 1 Лютого 2009 16:12
Як на мене, мiсце бiля РАГСу дiйсно не вдале. Памятник особистости такого маштабу повинен бути в iншому, бiльш вiдповiдному мiсцi. Але зрештою, не мiсце красить людину, а людина мiсце.
Тиміш Показати IP 1 Лютого 2009 16:19
"Бандера ненавидів волинян" - а ще нанайців, туркменів і - особливо - гагаузів! Такого ідіотизму я ще не чув. З прем'єрою, анонім!
Револьвер Показати IP 1 Лютого 2009 16:26
"а он нигде стоять в Луцке не будет- нормальные люди еще есть у нас в городе- не дадут ему хоть где спокойно стоять!!! хоть в зад...це!!! поляки приедут и дадут местным [вирізано - цензура] - как бандеровцы поляков на Волыни вырезали, даже детей!!! [вирізано - цензура]!!! в селах прекрасно знают об этом." [вирізано - цензура] Не тобі тут прогнози робити і історичні "оналізи". Ще бракувало, щоб якесь путо вчило українців історї!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus