USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Банк Кредит Дніпро розширюється на захід: нове відділення – в Луцьку в автентичному дизайн-форматі*

27 Червня 2023 15:12
Одна із найбільших банківських установ України Банк Кредит Дніпро напередодні свого 30-річчя відкриває своє перше відділення на Волині – в Луцьку. Воно також перше у мережі банку в оновленому дизайн-форматі з традиційними українськими дизайнерськими мотивами.

Нове відділення Банку Кредит Дніпро в Луцьку – універсальне, тут доступні фінансові сервіси для всіх категорій клієнтів. Для фізосіб – привабливі ставки за депозитами та кредитування. До речі, банк пропонує 20% річних за депозитом на 3 місяці.

Для представників бізнесу – фінансування на поточні потреби та інвестиційні проєкти. Крім того, у відділенні працює менеджер з розвитку бізнесу, є зручна кімната для переговорів і роботи з документами. Зона відпочинку обладнана зарядними станціями для безперервної роботи.

Дизайн відділення створює автентичну атмосферу Волині. Він виконаний у співпраці з українською художницею Ольгою Гайдамакою, лауреаткою Міжнародної мистецької премії імені Архипа Куїнджі, роботи якої прикрашають приватні колекції поціновувачів далеко за межами України в Канаді та США. Дві картини мисткині, присвячені самобутності козаків і Замку Любарта, були оцифровані та перетворились на атмосферні панно на стінах відділення.

За підтримки Банку Кредит Дніпро нині в Луцьку проходить виставка робіт Ольги Гайдамаки – безоплатний огляд експозиції доступний упродовж місяця в ЦУМі Луцька.

Команда відділення Банку Кредит Дніпро рада буде вітати своїх клієнтів та стати їхнім надійним фінансовим партнером.

Завітайте у відділення в Луцьку, що працює на проспекті Волі, 14, з 09:00 до 18:00.

Луцьк, просп. Волі, 14, тел.: (067) 197-10-64

Telegram чат-бот:

https://creditdnepr.com.ua/telegram

Viber чат-бот:

https://creditdnepr.com.ua/viber

Служба підтримки у застосунку FreeBank

Ліцензія НБУ N70 від 22.10.2018
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus