USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Банки Івахіва та Януковича - в ТОП-9 «найризикованіших»

13 Листопада 2012 16:16
«Банк інвестицій та заощаджень», серед найбільших акціонерів якого є волинський бізнесмен Степан Івахів, потрапив до списку 9 українських комерційних установ, яким загрожує крах через високу концентрацію кредитних ризиків. Також в переліку опинився «Укрбізнесбанк», яким володіє Олександр Янукович, син президента України

ТОП-9 банків з найвищими кредитними ризиками для Forbes.ua склав Олексій Комаха.

Так, автор рейтингу стверджує, що в «Банку інвестицій та заощаджень» три найбільші акціонери - Степан Івахів, Сергій Лагур та Андрій Попов. Кредитний ризик банку - 557,6% регулятивного капіталу.

В портфелі банку, за твердженнями Комахи, понад 10 великих позичальників. І якщо хтось з них перестане повертати гроші - банк може розвалитися.

Також в ТОП-9 опинилися банки: «Національні інвестиції», «Український фінансовий світ», «Демарк», «Таврика», «Єврогазбанк», «Фінбанк», «Інтеграл-банк» та «Укрбізнесбанк» Олександра Януковича.

Довідково:

Кредитний ризик - ризик невиконання позичальником (контрагентом банку) зобов'язань за кредитними операціями (тобто ризик того, що сплата позичальником відсотків і основного боргу за кредитними операціями проводитиметься з відхиленнями від умов кредитної угоди або взагалі не проводитиметься).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
інкогніто Показати IP 13 Листопада 2012 16:27
ну зовсім незаказна стаття :))) війна триває
Саша Показати IP 13 Листопада 2012 18:47
найменш ризикованіший банк - банка з заощадженями... з неї завжди можна забрати покладені кошти
Гість Показати IP 13 Листопада 2012 19:19
вибори вже закінчилися - припиняйте войнушки
PR Показати IP 15 Листопада 2012 08:31
Зверніть увагу на останні інформ-повідомлення: молоко, масло "Галичина" - погані, бензин WOG - поганий, банк де капітал Континіумців - лажа... Заказуха!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus