USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Барбару Брильську хочуть вирізати з «Іронії долі»

14 Лютого 2023 00:23
Польську актрису Барбару Брильську, яка зіграла Надю у фільмі «Іронія долі або З легкою парою», хочуть вирізати з кінострічки.

Зокрема, знаменитість підтримала російську актрису Лію Ахеджакову, яку через антивоєнну позицію звільнили з театру Современник, пише Кореспондент.

Вона заявила, що повністю згодна з думкою своєї колеги і вважає, що Росія недостойна мати таку актрису, як Ахеджакова.

«Ліє, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її недостойна. Звичайно, їй треба їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй треба їхати і боротися як ми», - сказала Барбара Брильська.

Після цих слів голова комітету держдуми РФ з розвитку суспільства Ольга Занко запропонувала «покарати» актрису, вирізавши її з фільму, прем'єра якого відбулася майже 50 років тому.

«Для актора найстрашніше покарання - забуття. Колись улюблена усією країною актриса Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників «проклятими Богом людьми». Наша країна подарувала їй славу та шану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису з «Іронії долі». Нижче покажу, як може виглядати фільм без актриси завдяки нейромережі. Замінила її на Валентину Тализіну, яка роль Брильської в «Іронії» і озвучувала від і до (зробила сама, у професіоналів це вийде ще правдоподібніше)», - написала вона в Telegram.


"Для актора найстрашніше покарання - забуття. Колись улюблена усією країною актриса Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників "проклятими Богом людьми". Наша країна подарувала їй славу та шану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису з "Іронії долі". Нижче покажу, як може виглядати фільм без актриси завдяки нейромережі. Замінила її на Валентину Тализіну, яка роль Брильської в "Іронії" і озвучувала від і до (зробила сама, у професіоналів це вийде ще правдоподібніше)", - написала вона в Telegram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ха-ха Показати IP 14 Лютого 2023 00:53
В раші маразм "крепчает"))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus