USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Башкаленко хоче дати сільським головам лопату

3 Квітня 2013 13:49
Перш ніж просити допомогу у боротьбі із підтопленням у обласних посадовців, сільським і селищним головам потрібно самостійно спробувати розчистити водостічні канали.

Про це перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко заявив під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС 3 квітня.

Олександр Башкаленко вказав сільським та селищним головам на те, що вони протягом трьох останніх років не вживають належних заходів для розчищення стоків води та меліоративних каналів. Як приклад посадовець навів ситуацію у Луцькому районі. За його словами, комісія встановила, що причиною підтоплення підвальних приміщень був незадовільний стан внутрішніх сільськогосподарських мереж.

На його думку, немає підстав просити у держави значні кошти, і нічого не робити самотужки. Розраховувати на державну допомогу можна лише після того, як здійснені усі необхідні роботи.

«Замість коштів, я можу виділити вам лопату або дві з власним підписом. Потрібно максимально працювати самостійно, розкопати канави. Коли приїздить МНС, показуєте акт про те, що усі заходи вжили, і лише тоді вам надаватимуть допомогу», - звернувся до сільських та селищних голів Башкаленко.

Тож, перший віце-губернатор Волині зобов’язав сільських і селищних голів надати усі акти про здійснені роботи у десятиденний термін для перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кузя Показати IP 3 Квітня 2013 14:11
А Башкаленко то хоча б знає як та лопата виглядає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus