USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Башкаленко подякував лучанам «за добросовісність»

6 Липня 2012 18:08
Лучани майже на 105% розрахувалися за послуги теплоенергії, проте ситуація із майбутнім опалювальним сезоном в обласному центрі залишається критичною.

Про це йшлося під час наради з питань розрахунків за використані енергоносії, ‒ повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Зокрема, перший заступник губернатора Волині Олександр Башкаленко, аналізуючи стан розрахунків теплокомуненергетичних підприємств області за використані енергоносії, сказав, що ситуацію з майбутнім опалювальним сезоном у Луцьку він оцінює як критичну.

«Лучани майже на 105% розраховуються за послуги теплоенергії, а «Луцьктепло» за минулий опалювальний сезон боргує 25 мільйонів гривень», ‒ зазначив він.

При цьому посадовець констатував, що у Нововолинську та Ковелі комунальні теплоенергетичні підприємства розрахувалися за минулий опалювальний сезон на рівні 104% та 98% відповідно.
«Я вчергове дякую лучанам за добросовісність і вимагаю негайних адекватних ситуації дій від «Луцьктепла», ‒ заявив Башкаленко.

Він зобов’язав терміново розробити графік погашення заборгованості, аби опалювальний сезон у Луцьку розпочався вчасно.

Нагадаємо, директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук стверджує, що включно до травня щомісяця підприємством сплачувалося 8,6 мільйона гривень постачальнику «блакитного палива» ‒ НАК «Нафтогаз». Однак в ОДА кажуть, що «Луцьктепло» не здійснювало оплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
базар Показати IP 6 Липня 2012 19:25
Фото супер. Подяка Соколовській.
Катя Показати IP 8 Липня 2012 12:07
Люди ну чи ви не бачите хто директор,це людина,яка не вміє звязати два слова,хіба він знаєт куди ті гроші мають іти,він думає,що собі,От і казна пуста...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus