USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Не можуть розібратися, чи Луцьк платить за газ

25 Червня 2012 13:36
В облдержадміністрації та ДКП «Луцьктепло» не збігається інформація стосовно погашення боргу за використаний в 2011 році газ. Директор підприємства Олександр Киричук стверджує, що включно до травня щомісяця сплачувалося 8,6 мільйона гривень постачальнику «блакитного палива» - НАК «Нафтогаз». Однак в ОДА кажуть, що «Луцьктепло» не здійснювало оплати.

Про це йшлося 25 червня під час наради щодо сплати підприємствами регіону за спожиті енергоносії.

Начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Леонід Кирильчук повідомив, що жодне з теплопостачальних підприємств регіону не дотримується графіку погашення боргів за спожиту енергію. «На цей момент не виконано цих графіків. Луцьк – 0%, Володимир-Волинський – 0%, Ковель - 18,6%, Нововолинськ - 61%. Не знаю, як ви з «Нафтогазом» працюватимете в наступний період», - зауважив він.

Водночас директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук повідомив, що протягом 2012 року установа «закрила» графік погашення «по травень», тобто щомісяця сплачувала 8,6 мільйона гривень постачальнику «блакитного палива». «Єдиний місяць – це червень. На жаль, ми не виконаємо погашення по графіку», - додав він.

Торік, зі слів посадовця, «Луцьктепло» заборгувало «Нафтогазу» 53 мільйони гривень. Киричук вважає, що більшу частину грошей вдасться віддати, якщо з державної казни повернуть різницю в тарифах – 27 мільйонів. «Борг державного та міського бюджетів – 5 мільйонів, інших споживачів – 3 мільйони гривень.
Ведеться претензійна робота. Находиться в процесі позовів і приступання до суду… Також чекаємо надходження 9 мільйонів гривень», - розповів Киричук.

Однак ця інформація не задовольнила Кирильчука. Мовляв, директор ДКП щомісяця говорить одне й те ж саме, а ситуація не змінюється.
Також його здивували слова про те, що «Луцьктепло» дотримується графіку погашення заборгованості. «У вас - «нуль» - погашення заборгованості. В «Нафтогазі» повідомляли, що проплати немає… Цифри не сходяться», - сказав чиновник.

Киричук пообіцяв до кінця дня надати Кирильчуку документи, які підтверджують факт сплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 25 Червня 2012 18:15
Ну так хто ж подаэ "неправдиву" інформацію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus