USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Башкаленко пообіцяв добудувати спортмайданчик у Берестечку

20 Вересня 2010 11:56
Під час прийому громадян з особистих питань, який проводив у Горохові перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко, вирішувалося питання нестачі коштів на добудову спортмайданчика.
З цією проблемою до чиновника звернувся викладач фізичного виховання Берестечківського ПТУ Анатолій Романовський. Чоловік розповів, що у рамках програми «Спортивний майданчик» вони отримали від держави 50 тисяч гривень, зробили велику частину робіт, та, на жаль, цього виявилося недостатньо. Про це йдеться на volynregion.org.
«Тоді я склав список, написав першим власне прізвище, поклав 300 гривень і пішов просити кошти у земляків. Я їм сказав: «Хлопці, ми ж для себе це робимо, для наших дітей, частину нам дали, а трохи і самі вкладемо». Таким чином я назбирав ще 16 тисяч гривень. Ми зробили практично усі заплановані роботи, не вистачає лише 80 тонн щебеню або ж 15 тисяч на його придбання», – розповів Романовський.
Олександр Башкаленко пообіцяв, що найближчими днями спортмайданчик матиме необхідний будматеріал для остаточного завершення робіт.
«Я думаю, що ми ще зможемо спостерігати, як на цьому майданчику будуть формуватися потужні спортсмени», – сказав Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аграрй Показати IP 20 Вересня 2010 16:22
Башкаленко продай лексуса купи дітям по м!ячу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus