USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Володимирі встановили вуличний спортмайданчик біля гуртожитку, де живуть ВПО

18 Листопада 2023 09:39
У Володимирській громаді відбулося відкриття вуличного спортивного майданчика «Спорт для всіх», який допоможе покращити здоров'я мешканцям громади, в тому числі ВПО та здобувачам освіти, що проживають у гуртожитку Володимир-Волинського центру професійної освіти.

Задля успішної інтеграції дитячого та дорослого населення ВПО в громаду Володимирської міської ради, а також популяризації здорового способу життя, залучення молоді до активного відпочинку та виховання здорової нації на спортивному майданчику встановлено шість новеньких сучасних тренажерів, а також гойдалку, бруси та спортивний комплекс.

Спортивний майданчик встановлено у межах громадського проєкту СССМ-напрямку благодійного фонду «Рокада» Волинь, що є виконавчим партнером УВКБ ООН.
Цікавим завершенням відкриття інтеграційного простору для поліпшення здоров’я та занять спортом став майстерклас із виготовлення цукерок ручної роботи від двічі переселенки, майстрині Наталі Бєлімової.
Це вже другий вуличний спортивний майданчик, який встановлено у межах громадського проєкту СССМ-напрямку благодійного фонду «Рокада» Волинь. Перший з'явився у Берестечку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus