USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Башкаленко зробив останнє китайське попередження

24 Вересня 2013 12:56
Навчальні заклади області та підпорядковані їм гуртожитки забезпечені вогнегасниками лише на 85 % від потреби. Розпорядження щодо повного забезпечення цими протипожежними засобами перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко підписав ще у травні.
«Проте робота і досі не зроблена. Про це йшлося 25 вересня під час наради в облдержадміністрації.

«Після наради зайдете до мене в кабінет і підпишетеся під зобов’язанням до кінця року цю ситуацію виправити. Це останнє китайське попередження», − звернувся Олександр Башкаленко до заступників керівників районів, які відповідають за цей напрямок роботи.

Зауважимо, що «За невиконання протипожежних заходів 162 посадові особи притягнули до адміністративної відповідальності, − доповів заступник начальника управління держслужби України з надзвичайних ситуацій в області Микола Кревський.

Щодо підготовки до опалювального сезону, то Волинь – одна з кращих в Україні, проте є ряд недопрацювань: рівень підготовки гарячого водопостачання – 98 %; неналежним чином заготовили посипковий матеріал; є заборгованість за електроенергію із врахуванням боргів минулих років. Також бюджетні заклади розрахувалися за природний газ на 98%. Проте опалювальний сезон обіцяють розпочати вчасно.

«Ніякої загрози немає. Вчора я підписав розпорядження. З першого жовтня починаємо включати садочки. З 15 жовтня – в усіх будинках. Якщо середньодобова температура стане менше 8 градусів протягом трьох днів, то почнемо опалювати раніше», − пообіцяв Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
л Показати IP 24 Вересня 2013 22:10
аки-так!.. А чи притягнули до відповідальності першого заступника голови Рожищенської районної державної адміністрації Тараса Войтовича? Мабуть ні, а притягувати є за що! Як Вам подобається така ситуація, коли 27 - 28 серпня 2013 року з метою вивчення стану готовності навчальних закладів до початку нового навчального року перший заступник голови райдержадміністрації Тарас Войтович відвідав ряд шкіл, а саме ЗОШ І-ІІІст с. Уляники, ЗОШ І-ІІ ст. с.Іванчиці, ЗОШ І-ІІІ ст.. с. Копачівка, ЗОШ І-ІІІ ст.. с.Кременець та НВК № 4 м.Рожище, де були вказані на незначні недоліки в організації підготовки до нового навчального року та шляхи їх усунення. Ви лиш вдумайтесь - 27 та 28 серпня, не червня, не липня, а серпня, коли уже УСЕ МАЄ БУТИ ГОТОВЕ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!!! Стид і срам!!! Хоча б думали що на сайті розміщають, а то... http://www.rozhadm.gov.ua/index.php?catid=1&;page=8, та http://www.rozhadm.gov.ua/wiev.php?id=17948. Бездарі тепер там одні сидять! Цей пройдисвіт-хабарник Маслов порозганяв усіх толкових робітників та понабирав військових які лиш по команді вміють сісти-встати і більш нічого, хоча йому більш і нічого не треба - лиш державні гроши дерибанити спільно зі своми радниками "Б_аланами" та "С_тельмащуками"!!! Та й цей перший зам його не ліпший - чого лиш вартує тільки ота дорога за кошти обласного бюджету до його будинку? та й в Уляники він поїхав не школу інспектувати, а глянути чи є ще щось увірвати з колишнього військового містечка - там він добре наживився!!! Коли вже їх попруть з району?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus