USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Баскетбол: «Хімік-2» та «Волиньбаскет» стартують з перемог на Кубку Луцька

3 Жовтня 2015 12:43
Перші матчі баскетбольного турніру «Кубок Луцька – 2015» зіграли в п’ятницю, 2 жовтня, у Луцьку.

БК «Хімік-2» - «Черкаські мавпи-2» - 115:61 (34:17; 28:10; 22:16; 18:31)

«Черкаські Мавпи-2» відкривали турнір матчем проти «Хіміка-2». Южненський клуб у новому сезоні гратиме у Вищій лізі. Тому ця команда – поки найбільш серйозний суперник «Мавп». У підсумку, «Хімік-2» провів потужний матч і здобув переконливу перемогу 115:61.

«Якщо у першій чверті ми хоч якось сперечалися, то далі пішов повний розгром. У їхній команди гравці зовсім іншого рівня. До складу залучають чотирьох гравців, котрі тренуються з основою і будуть грати Суперлізі. Окрім того, всі гравці досвідченіші за наших. Не перший рік грають у Вищій лізі, минулого року були фіналістами. Продемонстрували жорсткий пресинг на нашій половині майданчика, у нас було 25 втрат. Повністю програли підбирання. Гравці «Хіміка» зібрали 26 підбирань лише на нашому щиті. Взагалі рівень турніру високий, сюди сміливо могла їхати основна команда», - прокоментував Володимир Чурсін, головний тренер «Черкаських Мавп-2».

«Волиньбаскет» - БК «Лавісс» - 83:50 (20:3; 18:17; 23:10; 22:20)

Лучани у другому матчі турніру рогзгромили рівненську команду. У новому сезоні «Волиньбаскет» зазнав значних кадрових змін. У матчі проти «Лавісса» вийшло лише троє гравців з минулорічного складу, тому головний тренер волинян Дмитро Чайковський у цій грі перш за все хотів покращити зіграність своїх підопічних.

«Cуперник незручний. Не очікували, що їх буде так мало. Можливо, це і розслабило нашу команду, та ми говорили в родягальні, що потрібно грати на повну, зважаючи на те, що троє баскетболістів з Рівного мають досвід виступу в Суперлізі. В нас було завдання дати пограти більшій кількості гравців, бо деякі буквально на днях прибули до Луцька. Цей турнір є репетицією для команди, для гравців, для клубу як для структури. В організаційному плані в цьогорічній Суперлізі нас чекає багато нововведень», - розповів Чайковський.

У суботу, 3 жовтня, у приміщені обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3) відбудуться такі матчі:

11:30 – «Хімік» - «Лавісс»;

13:45 – «Волиньбаскет» - «Черкаські мавпи».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus