USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Батькам загиблого волинського героя надали допомогу

28 Квітня 2015 14:10
Благодійний фонд «Волинь-2014» виділив 35 тисяч гривень батькам Волинського прикордонника, який загинув в зоні АТО.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Благодійний фонд «Волинь-2014» виділив 35 тисяч гривень для покращення житлових умов батьків Волинського прикордонника Сергія Гулюка, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції.

31 липня минулого року в селі Василівка Амбросіївського району Донецької області Сергій Гулюк разом з колегами-прикордонниками прибули на місцеву заставу, щоб переночувати. Вночі їх почали обстрілювати бойовики.

Після одного з попадань снаряду в будівлю, рухнуло перекриття, заваливши Волинського захисника кордону. Без батька залишилося троє неповнолітніх дітей: 12–ти річний Дмитро, 7-ми річний Максим та 5-ти річна Софія.

Допомогти родині загиблого колеги вирішило керівництво Луцького прикордонного загону. Вони забезпечили дружину Сергія Юлію та дітей трьохкімнатною квартирою. Тоді ж Благодійний фонд «Волинь-2014» виділив 120 тисяч гривень для потреб молодої сім’ї.

Нині ж благодійники надали фінансову допомогу батькам Сергія Гулюка. На їх потреби, правління Фонду виділило 35 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus