USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Батьківщина» ділить гроші місцевого бюджету, - Володимир Бондар

12 Серпня 2008 12:30
Лідер волинського «ЄЦ» Володимир Бондар вважає, що ситуація навколо грицюкового «Крайслера» - досить специфічна. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів пан Бондар в інтерв’ю \"Волинським Новинам\", головне у цій ситуації – «питання ціни автомобіля».
«Коли на ринку є одна ціна автомобіля, однак автомобіль придбаний за вищою ціною і, за дивним збігом обставин, автомобіль купляє голова обласної організації «Батьківщини» в структури, яку чомусь очолює керівник фракції «Батьківщини» в міській раді. Окрім того, купляє його у структури, почесним головою якої є народний депутат від фракції «Батьківщини». Якщо ми складаємо це все, то виходить дуже цікавий ланцюжок: за кошти місцевого бюджету по завищеній ціні купується автомобіль, який «Батьківщина» ділить між собою. Оце є цікаво», - поділився враженнями Володимир Бондар.
Нагадаємо, що заступник голови облосередку «ЄЦ» Ігор Гузь звинуватив голову Волиньради Анатолія Грицюка у марнотратстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лихий Показати IP 12 Серпня 2008 12:34
Бондар правий. А до міського депутата Корольчука (директора "волинь-авто") треба б уважніше придивитись...
Чорна кава Показати IP 12 Серпня 2008 12:37
А Гузь вже депутат ЄЦ? А я думала його обирали за списками НУ...
Петрович Показати IP 12 Серпня 2008 12:49
Якщо Грицюк купив авто в Корольчука - то як вийшло що ціна завищена, адже це офіційний автосалон?
Marmuletka Показати IP 12 Серпня 2008 12:59
Отож, коли пан Корольчук на сесії міської почне говорити про "дерибан", "непрозорість" і тд. - то хай тоді і скаже на яких умовах він виграв конкурс (якщо такий взагалі був) і продав крайслер своєму партайгеноссе.
Бандерівець Показати IP 12 Серпня 2008 13:04
Всім розказую, що Гузь обирався як позапартійний депутатом від фракції НУ і був ним два роки, а зараз вступив у ЄЦ, але залишається ц фракції НУ. Тобто він нізвідки не виходив і нікого не зраджував.
перехожий Показати IP 12 Серпня 2008 14:20
Без проведення тендеру казначейство не пропустило б платежу бухгалтерії гаража облради. Тут питання в комплектації представницького авто, як воно "нафаршироване", тобто клімат-контроль, шкіряні сидіння, їх підігрів (щоб депутатська дупа не парилася і простатиту не було), а також велика кількість інших прибамбасів, без яких на службовому автомобілі якось можна обійтися. На ціну впливає ще і метод розмитнення: коли офіційно -гарантоване гарантійне обслуговування. А коли говорити по великому рахунку, то Анатоль Петрович ще не став справжнім бійцем: як ображався від самих початків своєї політичноє кар’єри на критику так і до цих пір ображається. Хай бере приклад з Шиби: Микола Панасюк луцького мера закалив своїми гнівними нападками як крицю.
Анонім Показати IP 12 Серпня 2008 15:32
Головне, що Вовік засвітився і про себе заявив. Давно ніхто не чув нашого поборника боротьби з "дерибаном". Налькович - це честь і совість нашої області, поборник чистоти та прозорості. Ось кого всім так не хватає. Тепер уже Налькович виступає на підтанцьовці у Гузя. Дожився губернатор!
Петрович Показати IP 12 Серпня 2008 18:44
Гузь був передовим загоном а Налькович - то важка артилерія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus