USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Батл «Журналісти проти Ігоря Палиці»: що залишилося за кадром?

13 Вересня 2017 18:34
Минулого тижня голова Волинської облради Ігор Палиця дав прес-конференцію журналістам волинських видань. Проте інформація, опублікована у деяких виданнях або неповна, або спотворена.

Експрес-огляд так званого батлу «Журналісти проти Палиці» опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці громадський активіст, екс-голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк. Його допис подаємо без змін.

«Що назавжди залишилося за кадром незалежних ЗМІ:

1. Весь світ обертається навколо світського лева і медіамагната волинського розливу Володимира Пащенка. Інакше і бути не могло в принципі. А підлеглій ресторатора, яка заглянула чи не у кожну сільську шпарину в області, не спало на думку жодного цікавішого питання, ніж підпал Патіо. Але… Палиця категорично висловився щодо цього злочину проти людяності і побажав нікому не пережити того, що було в «лихих 90-х».

2. Ігор Палиця заявив, що держава пресує силовиками усі ЗМІ і завтра будь до кого вломляться у двері і почнуть «качати права». Хоча на Волині їх усіх (ЗМІ) можна за потреби просто купити за гроші одного дурненького-багатенького «Буратіна», якого постійно «доять» на все нові й нові медіапроекти.

3. Сказав чесно, що геть усім допомогти грошей в нього немає, через те закривають деякі офіси по Луцьку. Хоча його слова знову перекрутили ЗМІ і тут же "розтрубили", що нібито його фонд закриває відділення. Хоча насправді йшлося про офіси розвитку кварталів, які свою функцію вже виконали – допомогли створювати ОСББ, підтримували їх діяльність тощо.

4. "Варта порядку" не кришувала бурштин в Маневичах! Чого не пишете про "БУГ"? Я недавно бачив відео, його усі певно бачили, як "Харьковський" відпочиває з пацанами. Зі зброєю, мінами, гранатами… Дійсно, Аріна Крапка (журналістка Четвертої влади - ред.), Юрій Ричук (головний редактор Волинь24 - ред.), Анатолій Котлюк (головний редактор ВолиньPost - ред.), чому? Чому мовчать усі чесні і незаангажовані ковельським депутатом і сонячним каменем інтернет-ресурси? Написали б про вояк із «Самооборони», які товкли місцевих бідолах і «забезпечували охорону громадського спокою на місцях».

5. Про справу проти «Варти порядку» Ігор Палиця сказав: якщо хтось винен, то нехай притягають до відповідальності. Тут більше нічого і не додасиш…

6. «У мене нема ніякого інтересу ні до Чуркіна, ні до Рижкова, ні до Вусенко, ні до Лапіна…», - заявив Ігор Палиця.

7. «Мені нема чого ділити з Лапіним… Я з ним бурштин не копаю в лісах і унітази не возив чи машини крадені з АТО».

8. Сестра затриманого на хабарі у 60 тис. грн. сільського голови з Горохівщини запитала про погоду у Швейцарії. Як виявилося, зараз не кам'яний вік і це можна перевірити на смартфоні. Але ж ні, обов’язково треба показати свою «дотепність».

9. «Журналістам можна зараз все, але вони чомусь не думають, де були раніше кошти, які зараз «самопроголошена влада» разом з бізнесменами вкладає у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки».

10. «Григорій Недопад запросив радником Кропиву, бо ваш власник (йдеться про 12 канал) Степан Івахів створив штучний борг перед бюджетом міста Луцька у 28 млн. грн. Борг неіснуючий, і уже виконавча служба відібрала 1 млн. у лучан. Ці кошти мають лишитися місту, а не якомусь олігарху».

11. «Вам SMS-кою Пащенко питання присилає?». Журналіст у відповідь: «Ні-ні… воно просто записане на телефоні…».

12. «Я дякую всім і хочу сказати, давайте ви всі придумаєте графік і коли буде цікаво зустрічатися – я буду виділяти час для зустрічей. Дякую. І пишіть правду – у мене єдине прохання. Захищайте волинян, а не шукайте, де їх вколоти…».

На цьому мій огляд тем піднятих бородатою волинською журналістикою завершився… До наступного батлу, шановні читачі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Редактор Показати IP 13 Вересня 2017 23:19
Не треба нас винувати, хто платить - той і замовляє музику.
Абориген Показати IP 14 Вересня 2017 02:11
Переглянув пресконференцію. Все добре і доступно. Ігор Палиця -ділова людина, яка вболіва за обласну громаду.
Галина Показати IP 14 Вересня 2017 10:14
Я підтримую І.Палицю і згідна з редактором "хто платить той і музику замовляє.
Nazi Показати IP 14 Вересня 2017 10:23
Ігор Петрович красава! Сильний буде президент! Окрім нього більш нікому не вдастся навести порядок!
111 Показати IP 14 Вересня 2017 14:03
Коли для Чьоколадної влади патріоти мішали вони їх вбивали , прНебесну ще вспливе . А що мішало прикордонникам виконувати свій обов'язок , А ? Здається , вони у нас гроші одержують . Але є договорняк , встановленна дата . Цирк і не більше . Музичка з Лісником за..?..башили і не моргнули , патріотів -добробатів в котли загнали і не вибачилися , тва?юки . А зараз , як з яником , потихому імпічмент , нового Сракашвілі впулять , і все залишуть на місьцях , в постанові всі ті самі морди .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus