USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байден офіційно визначив пріоритети щодо України у разі обрання президентом

15 Жовтня 2020 14:48
Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден обіцяє домагатися припинення війни на Донбасі та допомогти боротись з корупцією в Україні, якщо виграє президентські вибори.

Про це йдеться у заяві кампанії Байдена/Гарріс, повідомляє Європейська правда.

Заява, що має назву «Бачення Джо Байдена щодо відносин Америки з Україною», оприлюднена 14 жовтня.

«Байден домагатиметься завершення конфлікту в Україні і працюватиме з європейськими союзниками, щоб підтримати Україну, яка прагне суверенного, демократичного і процвітаючого майбутнього, на яке вона заслуговує», – йдеться у заяві кампанії.

Байден обіцяє надати військову допомогу Україні, у тому числі летальну зброю, щоб допомогти захистити себе від російської агресії.

Він планує заохочувати український уряд, бізнес і громадянське суспільство до боротьби з корупцією і консолідації суспільства, щоб українські громадяни могли користується верховенством права та економічними можливостями.

«Джо Байден розуміє те, чого не розуміє Дональд Трамп: Україна бореться за захист своєї незалежності і суверенітету. Успіх України сприятиме кращій безпеці і стабільності Європи, що є в інтересах Америки», – стверджується в заяві.

Нагадаємо, президентські вибори в США заплановані на 3 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 15 Жовтня 2020 15:24
Нехай не пхають носа в наші справи - ось яким повинен бути єдиний пріоритет!!!!!! Ми ще не американський штат, щоб всякі байдени тут розпоряджалися і будували плани.
" до Українець Показати IP 15 Жовтня 2020 17:34
Ваш приорітет расєя і путлер?
вояк до Українець Показати IP 15 Жовтня 2020 17:52
Янукович не хотів,щоб американці пхали носа в наші справи і в Брюселі не підписав Програму дій з НАТО, і заявив на весь світ,що Україні рано бути членом НАТО. Результат_ сьомий рік,як всунув носа Путін!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще коментарі потрібні?
Грім до вояк Показати IP 15 Жовтня 2020 19:10
Яке досконале знання історії, яке розуміння геополітики! Браво!))) питання про Нато не стояло тоді і тепер не актуальне для Європи і США. Байден будучи віцепрезидентом Сша нічого не робив для того шоб припинити війну на Донбасі. І робити цього не буде, Сша це невигідно по багатьох критеріях. Невже є ще такі, які не зрозуміли, як нам "зробили" майдан і для чого. Нас знищили як субєкта міжнародної політики, і не лише йе
Я до вояк Показати IP 16 Жовтня 2020 06:23
вояк ти неграмотний. Яник не підписав Асоціацію і правильно зробив і тоді пагубії і тгупчинови вивели на майдани дурників які скакали за єс не розуміючи в тому нічого. Яник правильно зробив шо послав Асоціацію.. якби ще майданутих тоді зразу попакував то було б супер
Яструб вiйни говорит Показати IP 15 Жовтня 2020 15:57
Анекдот

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus