USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Байден звинуватив президента США у порушенні присяги

26 Вересня 2019 11:04
Кандидат у президенти США Джо Байден звинуватив президента Дональда Трампа у порушенні президентської присяги. Так він у Twitter відреагував на публікацію стенограми розмови між Трампом та президентом Володимиром Зеленським, пише theБабель.

«Наш президент поставив особисту політику вище своєї священної клятви. Палата представників повинна виконати свою роботу і притягнути Дональда Трампа до відповідальності за зловживання владою», — підкреслив Байден.

Кандидат пообіцяв зробити все можливе, щоб висунути свою кандидатуру на пост президента, «що буде означати реальну допомогу для тих, хто в нашій країні потребує її найбільше».
Нагадаємо, ця розмова, яка відбулася ще 25 липня, призвела до звинувачень американського лідера у спробах втягнути Київ у передвиборчу кампанію. ЗМІ повідомляли, що Трамп тиснув на Зеленського, наполягаючи на проведенні розслідування щодо сина кандидата у президенти від Демократичної партії Джо Байдена. Через це щодо Трампа навіть почали процедуру імпічменту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus