USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Байцим заглянув у відкриті двері «Кромберга енд Шуберта»

8 Вересня 2008 15:55
Заступник голови облдержадміністрації Василь Байцим побував на Дні відкритих дверей підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна», що у селі Рованці Луцького району. Про це повідомляють 8 вересня «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Волинської обласної держадміністрації, програма цього заходу була цікавою та насиченою: екскурсії по території заводу, інформаційні презентації, конкурси, карооке, виступи відомих артистів.
Як наголосив у вітальному слові заступник голови облдержадміністрації Василь Байцим, свято «відбулося завдяки німецьким інвесторам, які збудували цей завод». Він побажав підприємству розвитку та процвітання.
При вході на територію заводу кожен учасник Дня відкритих дверей отримав подарунковий пакет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus