USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Беломоїна успішно стартувала на Кубку світу

25 Травня 2017 08:00
На першому етапі Кубка світу з маутенбайку крос-кантрі, що проходив на трасі в чеському місті Нове Место, луцька велогонщиця Яна Беломоїна показала п’ятий результат.

Темп гонці задавала чинка чемпіонка світу Антніка Лангвад з Данії. У підсумку їй дісталось і чеське золото. Датчанка накопичувала перевагу на підйомах і утримувала її до самого фінішу. Другою стала олімпійська чемпіонка-2008 Сабіна Шпіц. 45-річна німкеня програла Лангвад 56 секунд.

Бронзу завоювала 23-річна швейцарка Лінда Індерганд. Вона відстала від лідера на 1:19. Дворазова олімпійська призерка легенда польського велоспорту Майя Влощовская стала четвертою, випередивши Беломоїну на самому фініші (+1: 23).

Беломоїна аж до останнього кола претендувала на п’єдистал. Яна трималася в першій трійці, але до фінішу її змогли обійти дві суперниці. В результаті волинянка фінішувала п’ятою, поступившись переможниці 1 хвилину 23 секунди.

«Вкінці я помилилася, і ця помилка коштувала мені третього місця. Проте результатом задоволена: перший етап Кубку світу – і перший подіум. Це хороша мотивація продовжувати далі працювати ще краще, аби на наступинх рейсах досягти ще кращих показників», - розповіла Яна.

Другий етап Кубку світу відбудеться наприкінці травня в німецькому Альбштадті.

Нагадаємо, напередодні старту кубкової серії Яна Беломоїна перемогла на престижному турнірі в австрійському Обертрауні.

Волинянка досить активно розпочала сезон і назбирала чимало залікових очок у світовому рейтингу UCI. Яна знову піднімається по його сходинках. Тепер спортсменка – третя (1581 очко).

«У 2017-му, як і у всіх попередніх сезонах, цілі залишаються однакові. Мрію про подіуми і перемоги на етапах Кубка світу, чемпіонатах Європи і світу. Всі, хто виходять зі мною на старт – мої конкуренти. Ніколи не можна недооцінювати суперників», - переконана лучанка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свідок Показати IP 25 Травня 2017 11:45
Вітаю з перемогою))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus