USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Береженого Бог береже – у Луцьку перевірять вибухонебезпечну дільницю

12 Травня 2009 12:00
Перший заступник міського голови Лариса Соколовська доручила перевірити дільницю, де теоретично може статися вибух газопроводу. Про це йшлося сьогодні, 12 травня, під час оперативки в луцькій мерії, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Луцьку владу занепокоїла надзвичайна подія через вибух на газопроводі, яка сталася нещодавно у Москві. «У Луцьку також є вибухонебезпечна дільниця – в районі Варшавського ринку», - розповіла Лариса Соколовська. За її словами, там пролягає газопровід високого тиску. Однак на цьому місці розташована торговельні ряди, - зізналася Лариса Соколовська.
 
Перший заступник міського голови «у світлі подій у Москві» доручила перевірити стан газопроводу. Окрім того, пані Соколовська також розпорядилася перевірити гральні заклади Луцька – як виконується рішення Прем’єра про місячні «канікули» для казино. Адже, як відомо, поки перевірятимуть стан гральних закладів, вони мають стояти пусткою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 14:43
гральні зали - на смітник, бо це розсадник шахрайства і психічних розладів. Туди ж - "ригаловки", які майже на кожній зупинці вже встановили місцеві "бізнесмени". Гарний приклад подаєте дітям і молоді, а також дуже сприяєте зміцненню сім’ї - шляг би вас трафив! Тільки не нарікайте потім на високих трибунах обл- і міськради, що суспільство хворе і нема моралі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus