USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Беркутівці вбили людину і списали на пневмонію?

24 Грудня 2013 16:55
Друзі і рідні 41-річного Павла Мазуренка, який помер у столичній лікарні, запевняють, що загиблий став жертвою «беркутівців». З їх слів, євромайданівець помер від травм в реанімації. Про це повідомляє ТСН з посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

Зі слів друга загиблого Олександра Бабака, «Беркут» зупинив Павла 18 грудня на вулиці Гната Юри. «Замість документів у Павла була ксерокопія, з цього зробили висновок - приїхав на Майдан. Зі словами «як нам набрид ваш Майдан» троє беркутівців жорстоко побили Павла і залишили на вулиці», - каже друг загиблого Олександр Бабак.

«Він сам добрався додому. Дружина викликала «швидку». Павло відмовився їхати в лікарню, бо дорого, думав, що обійдеться. Через два дні він помер в реанімації 12-ї лікарні на Підвисоцького», - додав Бабак.

У лікарню, зі слів Бабака, прийшов капітан Шевченківського РВВС, бо в історії хвороби було записано - побитий на Майдані. «Сьогодні судмедексперти встановили діагноз – «пневмонія». Його дружина - в шоці. Вбили людину і списали на пневмонію», - обурився товариш загиблого. Близькі Павла зараз планують знайти адвоката, щоб юридично можна було довести, що активіст Майдану помер через побиття.

Нагадаємо, у Києві під АП «Беркут» побив близько півсотні журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Александр Показати IP 24 Грудня 2013 17:41
Я не совсем понял: кто присутствовал при побитии Мазуренко "Беркутом"? Есть свидетели? Вы правда верите, что в истории болезни от 12-й поликлиники в Киеве могло быть записано "побитый на майдане"?
Александр до Александр Показати IP 24 Грудня 2013 17:47
Вы представляете себе расстояние в Кивев ул.Гната Юры - Майдан Незалежности?
Всезнайко Показати IP 24 Грудня 2013 22:32
Треба на Беркут списати всіх жмуриків за період з 30 листопада по даний час і у всі наступні дні і роки...
Знайко до Всезнайко Показати IP 24 Грудня 2013 22:34
І не лише в Києві, вони ж є у кожному обласному центрі ):
С Показати IP 25 Грудня 2013 07:16
І взяти вже весь беруть України під варту, а потім взагалі розформувати тих дармоідів
х до С Показати IP 25 Грудня 2013 09:14
Правильно, тільки не під варту, а на вила. А тоді на палю разом з родинами. Спочатку родини, тоді дармоїдів
Дожилися Показати IP 25 Грудня 2013 19:48
Яка бредятина... Може й побили, бо ті майдани не тільки їх вже дістали. Але побили ж не на майдані. Якщо кинули на холодній вулиці, то пневмонія - 100% діагноз, та й хто знає чи сидів він роздягнутий на майдані, або просто промерз, їм же ж там не до того. Якби всі казали 100% правду, то і проблем в людей було б набагато менше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus