USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.18 10.35

Без Reserved, Cropp, House і Sinsay: польська компанія закрила всі магазини в Росії

30 Березня 2022 02:16
Польський ритейлер LPP закрив усі магазини в Росії. Серед його модних брендів – Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay.

Компанія остаточно вийшла з ринку агресора. І вже 30 березня жоден магазин цих брендів не відчиниться у Росії, повідомляє 24 канал.

Ще на початку березня компанія LPP частково припинила роботу в Росії, зокрема – інвестиції у свої бренди, поставки комерційних товарів, а також закрила інтернет-продажі всіх своїх брендів.

Та цих кроків було недостатньо. Кожна компанія, яка навіть частково працює у Росії, заробляє рублі, вкриті українською кров'ю. Адже продовжувати працювати в Росії – це продовжувати сплачувати податки, за які Росія запускає ракети по мирних українських містах.

На російський ринок припадало 20% всього обороту компанії LPP. Тим часом Україна приносить приблизно 6% всього доходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus