USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Без обмежень» подарували лучанам романтично-патріотичний рок. Фото

19 Травня 2018 09:58
Танці дітей на сцені, численні букети, романтичні та патріотичні треки – так відомий український рок-гурт «Без обмежень» представляв лучанам свою нову платівку «Буду з тобою!».

Концерт відбувся 18 травня у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Численні поціновувачі творчості заполонили зал театру, не залишивши вільних місць, чим неабияк порадували свій улюблений гурт.
«Добрий вечір, друзі! Як ся маєте?» - поцікавився у лучан фронтмен гурту Сергій Танчинець після першої виконаної пісні «Буду з тобою!» з однойменного альбому.
Перед виконанням кожної композиції співак розповідав її передісторію та те, для кого вона присвячується, зокрема опісля треку «Листопад» лідер команди представив композицію «Хочеш».

«Наступна пісня, яку ми зараз зіграємо, - це пісня, з якою ми проїхали всю Україну. Завтра в нас відбудеться перший досвід премій і ми з цього дуже тішимося, адже це «Золота Жар-птиця», тобто відродження колись відомої премії. Цього року вона розпочинає своє нове життя. Ми будемо брати участь у двох номінаціях та сподіватимемося, що Олег Винник їх в нас не забере», - пожартував Сергій Танчинець та додав, що пісня надзвичайно тендітна, адже вона про почуття до близьких нам людей.
До слова, чи не кожну композицію зал зустрічав неймовірними оваціями. «Ми знали, що у вас тут кльово, але ж не настільки», - зауважив фронтмен та подякував лучанам за таку любов до гурту.
«Без обмежень» грали не лише романтичні треки про кохання, а й присвятили трек «Моя країна» всім тим, хто тяжкі для України часи робить все можливе, щоб наша країна була кращою.

Танчинець розповів, що пісня написана у далекому 2006 році та входила в альбом під назвою «UNDERGROUND». Так, у ній розповідалося про те, що відбувалося з нашою державою і те, що гурт відчуває до неї, тож розуміючи це, команда вирішила її реанімувати, давши нове життя та включивши до нової платівки.

Опісля цієї композиції фронтмену подарували футболку батальйону «Айдар», а зал, своє чергою, зустрічав героїв, які це зробили, стоячи.
Далі гурт зіграв ще чотири треки нової платівки «Воля», «Хто я», «До небес» та «Кохана». Закінчивши офіційну прем’єру нових пісень, «Без обмежень» розпочали блок хітів, на які очікували усі без винятку лучани.
Варто зазначити, що впродовж концерту Сергій Танчинець не втомлювався отримувати квіти, а маленький лучанин навіть презентував йому шоколадку.
Відданим фанатам гурту не склало жодних складнощів розпізнати «Без неї ніяк», адже з перших нот вони зірвалися своїх місць і танцювали під улюблений хіт. Окрім цього, лучани насолоджувалися треками «5 хвилин», «Тону», «Най би вже весна».
Після чергової композиції вокаліст пожартував, що на концертах гурту йому завжди класно спостерігати за серйозними пацанчиками, які сидять з кам’яним лицем, а наприкінці пісні підмугикують її собі під ніс – це, за словами фронтмена, дорогого вартує.
Також гурт заграв пісню не для хлопців, адже, як пожартував Сергій Танчинець, буде максимально дивним, якщо він буде співати «Твої очі» та дивитися на чоловіків, проте закликав їх робити своїх жінок максимально щасливими, як це сьогодні робить гурт.
Зігравши останній трек концерту та подякувавши луцькій публіці, «Без обмежень» відправилися за куліси, однак лучани були проти цього, шквалом оплесків, закликавши своїх улюбленців знову на сцену.
Тож, команда зіграла ще три пісні, а заключним треком став «Без неї ніяк», під який на сцені відривалися найменші фанати гурту.

Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus