USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку небайдужі допомогли затримати п'яного водія без прав. Відео

24 Березня 2021 14:10
У Луцьку небайдужі лучани допомогли патрульним затримати водія, який порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

У ніч на 23 березня патрульні отримали повідомлення про порушення ПДР. Заявник повідомив, що керманич авто Mazda 3 рухається вулицями Луцька, порушуючи правила дорожнього руху.

Патрульні ж розпочали пошук автівки за орієнтуванням. За деякий час учасників події помітили на вулиці Огієнка. Як виявилось, небайдужі громадяни зупинили автомобіль порушника шляхом блокування та не дали йому змоги продовжити рух.

Під час спілкування з керманичем, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній заперечував свою причетність до адміністративних порушень, відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння та не пред’явив документів на право керування.

Поліцейські затримали 33-річного чоловіка із застосуванням кайданків та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі документів на право керування) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
псих Показати IP 24 Березня 2021 14:35
ярик бачок потік
самовар Показати IP 24 Березня 2021 14:37
а что нащот етого скажет товарищь хома и кощенец со зму
член кориспондент Показати IP 24 Березня 2021 14:50
пан свинцицький на вихід

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus