USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Без обмежень» привезли до Луцька новий альбом

11 Березня 2017 16:28
Учасники шоу «Х-фактор 7» гурт «Без обмежень» у рамках безкоштовного концерту в торгово-розважальному центрі «ПортCity» презентували свій новий альбом «5хвилин».

Музичне дійство відбулось 10 березня у Луцьку.

Українському гурту нещодавно виповнилось 18 років. І саме в день свого повноліття гурт презентував новий сингл з нового альбому «Тону». Зовсім нещодавно, 28 січня, хлопці вже виступали перед луцькою публікою, проте вирішили завітати знову з дещо оновленою програмою.

Для лучан прозвучали як давно знайомі хіти гурту, так і пісні з нового альбому «5хвилин». Не обійшлось і без рок-класики – серед інших, грали кавери на всесвітньо відомі хіти.

Фронтмен гурту Сергій Танчинець зазначив, що музичне свято було б неможливе без тих, хто захищає мир і спокій України на сході. Тому одну з пісень присвятив воїнам АТО та ветеранам війни.

Слід зазначити, що музиканти продовжують підтримувати концертами українських військових в зоні АТО та беруть участь у різноманітних соціальних проектах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus