USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Без тротуару та в суцільних ямах: у Луцьку просять відремонтувати проблемні вулиці. Фото

5 Серпня 2021 22:35
Лучани звертають увагу на неналежне дорожнє покриття на вулицях Карпенка-Карого, Даньшина, а також на проспекті Соборності.

Як вказав на платформі «Відкрите місто» Дмитро Г., на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку відсутні пішохідні доріжки.

«На вулиці Карпенка-Карого (від мосту на Рівненській до ресторану «Срібні лелеки») тротуару немає зовсім. Із одного боку – просто земля, а з іншого – тротуар, який частково взагалі зникає і переходить у дорогу. Також єдиний пішохідний перехід на цій ділянці вулиці перейти неможливо, бо він закінчується земляним насипом і парканом», – наголосив чоловік.
Своєю чергою, Микола Бутенко поскаржився на покриття вулиці Даньшина.

«На вулиці Даньшина, від перехрестя з вулицею Шота Руставелі й до перехрестя з вулицею Прасолів, – суцільні ями, місцями – навіть глибиною до 50 сантиметрів», – зазначив він.
Нагадаємо, як розповідали мешканці будинків на вулиці Даньшина, у 2002 році, коли вони оформляли земельні ділянки, на згаданій території містився садовий масив. Вони мешкають там із 2009 року і 12 років тому збудували за власні кошти шматок дороги, яка зараз відноситься до вулиці Даньшина – від перехрестя з Шота Руставелі до вулиці Прасолів.

На сьогодні покриття – в жахливому стані, і коли йдуть дощі, проїхати там практично неможливо. До того ж, територія активно забудовується.

Ще один користувач платформи «Відкрите місто» вказав на потребу відремонтувати острівець безпеки на проспекті Соборності, 11 – неподалік РАЦСу.

«Там пошкоджене покриття острівця безпеки. Саме це створює незручності та проблеми людям з інвалідністю, батькам з дитячими візочками під час перетину пішохідного переходу – колеса западають у ями в бруківці. Час на перетин пішохідного переходу є обмеженим. Усунення цієї проблеми не потребує залучення значних коштів», – зауважив він.
Усі повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 6 Серпня 2021 08:26
це ще не проблемні вулиці,яка проблемна то це Городоцька,потік пішоходів і машин просто величезний,яма на ямі ,тротуару немає взагалі ,з ранку пішоходи,діти в школу,садочок , а між ними потік машин маневрує між ямами і обливає бризами болота всіх пішоходів,все в перемішку ...Нагадує Індію
Анонім Показати IP 6 Серпня 2021 10:53
Рогова. Машини мчать по вузенькій вулиці без тротуарів і в"їзджають в забори. Пішоходи вискакують на забори
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2021 10:54
Коли вже відремонтують тротуар по ковельській біля колишньої будівлі міської міліції біля площі воз'єднання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus