USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку просять зробити дорогу на вулиці Даньшина

23 Липня 2021 10:10
У Луцьку просять відремонтувати вулицю Даньшина – на відрізку від перетину з вулицею Шота Руставелі до вулиці Прасолів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Як розповіли мешканці будинків на вулиці Даньшина, у 2002 році, коли вони оформляли земельні ділянки, на згаданій території містився садовий масив. Вони мешкають там із 2009 року і 12 років тому збудували за власні кошти шматок дороги, яка зараз відноситься до вулиці Даньшина – від перехрестя з Шота Руставелі до вулиці Прасолів.

На сьогодні покриття – в жахливому стані, і коли йдуть дощі, проїхати там практично неможливо.

До того ж, територія активно забудовується. Луцький забудовник звів там чотири багатоквартирних будинки близько на 100 помешкань.

Як інформував директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Микола Осіюк, на сьогодні департамент дуже обмежений у фінансовому плані. Бюджет на поточний ремонт доріг становить близько 30 мільйонів гривень, на капітальний ремонт – близько 60 мільйонів.

«Пообіцяти, що щось буде зроблено там у цьому році, я не можу», – сказав він.

Комісія дала доручення департаменту ЖКГ виїхати на місце, зробити обстеження території та за можливості хоча б засипати найбільші ями.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus