USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Без ЗСУ: Аваков прогнозує поліцейську операцію з повернення Донбасу найближчим часом

7 Червня 2018 12:59
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прогнозує проведення поліцейської операції для деокупації Донбасу без залучення військовиків найближчим часом. Про це він сказав під час круглого столу в Києві, передають "Українські Новини".

"Найближчим часом ми маємо надію та шанси, що Путін поступиться під цим міжнародним тиском, і ми повернемо свої окуповані території... Швидше за все, це буде поліцейська операція без застосування Збройних сил", - сказав Аваков.

Міністр упевнений, що для такої операції не треба буде залучати 40 тис. миротворців ООН, а достатньо буде 2 тис. правоохоронців.

Аваков зазначив, що звільнення Донбасу має відбуватися поступово - шляхом встановлення української влади і проведення виборів послідовно в кожному звільненому населеному пункті.

Міністр також повідомив, що, згідно з проведеним опитуванням, близько 60% жителів Донбасу хочуть повернутися до мирного життя в складі України, 20% - хочуть до складу Росії і 20% - бояться наступу українських військ.

Нагадаємо, раніше голова МВС представив свій план реінтеграції Донбасу. Він висловив думку, що провести деокупацію відразу на всій території неможливо, тому варто реінтегрувати райони окремо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Червня 2018 15:17
"Казала Настя, як удасьться". Пупок розвяжеться.
3 млн заложников Показати IP 7 Червня 2018 15:53
дай Бог чтобы наступил мир и это было не очередным пиаром пустозвона
Степан (Крымчанин) до 3 млн заложников Показати IP 7 Червня 2018 17:01
А є сумніви? "Гарант" гарантував що завершить АТО за декілька годин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus