USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Без Інтернету люди ладні накласти на себе руки

16 Травня 2012 15:59
Американські вчені зацікавилися тим, як відреагували б люди, якби в їхній країні раптом назавжди заборонили доступ в Інтернет.
67% опитаних у разі зникнення Інтернету поміняли б місце проживання, переїхавши туди, де проблем з Інтернетом немає, - повідомляє ТСН з посиланням на supreme2.ru.
Для них дуже важливо завжди залишатися на зв'язку в Facebook, Twitter тощо, ніж патріотизм і прихильність по відношенню до своєї країни. 14% говорять, що, швидше за все, впали б на невизначений час у депресію, тому що розгубилися б і не знали, чим себе зайняти.
11% були б раді такому результату подій, тому що усвідомлюють свою інтернет-залежність, скаржачись на брак часу і розбіжності з близькими через це. 6% замінили б Інтернет на комп'ютерні ігри. На їх думку, це допомогло б відволіктися на перший час і сприяло б придушенню інтернет-залежності в подальшому.
Нарешті, ще майже 2% опитаних заявили, що наклали б на себе руки, оскільки всі важливі події в їхньому житті відбуваються саме в онлайн. Без Інтернету і можливості віртуального спілкування вони навіть не уявляють свого подальшого існування. Примітно, що серед потенційних самогубців переважають жінки (64 із 78 людей).
Керівник дослідження вважає, що отримані дані підтверджують те, наскільки масштабно розвиваються інтернет-технології і яку небезпеку можуть представляти для людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ольга Показати IP 16 Травня 2012 16:30
Ні, це не завжди так. Е дійсно одинокі люди у переповненому світі. Наприклад, одинока жінка не може мати дітей, а через алергію не може завести тварину. Вона і живе у віртуальному просторі. Одинокі люди були і раніше, коли інтернету не було, і з його зникненням проблема сама не зникне.
Анекдот Іванович Показати IP 16 Травня 2012 20:14
А я розповім вам анекдот: Було то давно, під час Андропова, коли заборонили горілку. Ось приходить з одного російського поселення в Кремль телеграма: "Просимо 3 вагони горілки!" Тут всі за голову взялися, така кампанія пропадає: "що ви робите?", кричать в трубку, "-ви підриваєте довіру в партію!" А ті далі присилають телеграму:"Просимо вже 6 вагонів водки!!! Терміново!". Що робити. приїздить туди комісія. Розбиратися. А там люди на них великі очі і питають: "А ви не знаєте куди царя поділи?" Ось так буде і з тим, інтернетом. Владі ,навпаки, вигідно, що люди не збираються,фізично не піднімаються на мітинги, а шушукуються, теревенять....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus