USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У селі біля Луцька школяр скоїв самогубство

6 Жовтня 2023 10:05
У селі Звірів Підгайцівської громади Луцького району 14-річний хлопець вчинив самогубство. Трагедія сталася ввечері 4 жовтня.

У поліції підтвердили факт самогубства, інформує ВСН з посиланням на ТРК Аверс.

Сусіди кажуть, що хлопець звів рахунки з життям у новому будинку, який звели поруч зі старим. Хлопчина ріс у багатодітній сім'ї.

Що могло спонукати дитину до самогубства, односельчани стверджувати не беруться, лише зазначають, що дитина останнім часом не ходила до школи.
Інформацію про те, що підліток останнім часом не відвідував школу, підтвердили у самому навчальному закладі. Юнак відвідував Романівський ліцей. Раніше він ходив до школи у селі Звірів. Цього ж року з 1 вересня через реорганізацію Звірівської гімназії, хлопчик, як і решта учнів, почав ходити до Романівського ліцею. Тут кажуть, що дитина дійсно пропускала навчання. До школи хлопчик не ходив близько місяця.

«Батьки називали різні причини – то немає одягу, то особисті такі причини, які не хочу на загал озвучувати, тому що слідство триває», – розповіла директорка Романівського ліцею Підгайцівської сільської ради Галина Філончук.

Також директорка зазначила, що 4 жовтня вона, її заступник, класний керівник і психолог їздили додому до підлітка, аби з ним поспілкуватися. З її слів, підліток пообіцяв з понеділка пройти до школи. На жаль, уже ввечері школа отримала звістку про те, що підліток скоїв самогубство.

У поліції трагедію не коментують. Як зазначили, триває слідство.

До слова менші братик і сестричка підлітка відвідують школу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Схоже Показати IP 6 Жовтня 2023 23:40
Мабуть цькували в школі. Булінг як кажуть.
Анонім до Схоже Показати IP 4 Січня 2024 17:59
Його батьки теж винні у тому що вчинив самогубство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus